Anamaria Vasile

Mihai Mitoșeru a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte actrița la doi ani de la operația pe creier

Camelia Mitoseru a fost operată pe creier în urmă cu doi ani, iar acum aceasta și-a revenit după cumpăna prin care a trecut. În cadrul unui interviu, Mihai Mitoșeru a declarat că mama lui este bine și deja a început să meargă la emisiunile la care obișnuia să apară.

Prezentatorul de la Kanal D a vorbit despre starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru
Vedeta s-a temut pentru viața Cameliei Mitoșeru și atunci și-a dat seama că el nu are pe nimeni care să-i fie alături în momentele grele.

„Mama este foarte bine, ceea ce este cel mai important. Este sănătoasă. A trecut cu bine printr-o operație pe creier, 6 cm de tumoră. Se duce pe la emisiuni, e bine. Doamne ajută! O am doar pe mama. Știi cât de greu îmi este? N-am avut pe nimeni lângă mine când mama a avut operația pe creier.

Mi-am dat seama… N-am pe nimeni, n-am bunici, n-am soție, n-am copii, n-am pe nimeni. Mi-am asumat, am vrut să ajung aici, din păcate. Dar n-am făcut bine ce am făcut”, a declarat Mihai Mitoșeru pentru Fanatik.

Mihai Mitoșeru, adevăratul motiv pentru care a divorțat de Noemi: „Am greșit, recunosc”
Mihai Mitoșeru și Noemi au format unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz. Mereu cu zâmbetul pe buze, mulți dintre fanii lor se așteptau să-i vadă împreună până la adânci bătrâneți. Așadar, mare le-a fost uimirea acum doi ani când au anunțat divorțul. În prezent, prezentatoul TV recunoaște că a greșit și că nu a știut să o aprecieze pe femeia de lângă el.

ADVERTISING

Vedeta de televiziune a spus că a divorțat de ea pentru că așa a crezut că e mai bine atunci. Însă, se pare că, ulterior, vedeta a regretat decizia. Prezentatorul TV a mărturisit că a greșit, că nu a știut să aprecieze omul pe care l-a avut lângă el. În plus, crede că a fost „fraier” că a divorțat.

„Să învățăm din perioada asta de pandemie multe. Eu am învățat multe în doi ani de zile. Mie mi s-au întâmplat toate în acești doi ani. Aș fi vrut să nu existe. Am divorțat… că am vrut să divorțez, că am crezut că e bine să divorțez. Am greșit, recunosc, n-am știut să apreciez omul de lângă mine, pentru că niciodată nu apreciezi ce ai lângă tine, apreciezi după ce nu mai ai. Am făcut multe greșeli, întotdeauna când faci greșeli, nu-ți dai seama. Ai impresia că tu n-ai făcut nimic și că celălalt e vinovat, chiar și pentru greșelile tale. Am divorțat, că am fost fraier…”, a mărturisit Mihai Mitoșeru, în platoul WOWbiz.

sursa: bzi.ro