Anamaria Vasile

Adevărul despre operațiile estetice ale Andreei Bănică. Artista s-a enervat

Andreea Bănică, una dintre cele mai apreciate vedete din România, a fost acuzată că a abuzat de operațiile estetice. Iată care este, de fapt, adevărul cântăreței. Nu de puține ori, internauții au suspectat-o pe blondină că ar avea intervenții chirurgicale numeroase. Artista a făcut lumină în acest caz și a dat toate explicațiile necesare, pentru a le închide gura răutăcioșilor.

Câte operații estetice are Andreea Bănică
Artista din Eforie Sud și-a făcut debutul în trupa Exotic, alături de Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, apoi a înființat trupa Blondy, având-o ca parteneră pe Cristina Rus. În 2008, Andreea Bănică s-a căsătorit cu Lucian Mitrea, care îi este și manager. Trecută de 40 de ani, solista ar fi trecut mai des pe la cabinetele medicilor esteticieni. Ce spune vedeta despre asta?

„Deja asta sună a răutate! Oricând vreți, sunt dispusă să mă vadă orice doctor estetician să vă spună ceea ce nu vreți să auziți. Probabil că într-o lume plină de femei operate (bravo lor) e greu să se mai găsească câte una neoperată. Când voi intra și eu în rândul celor operate ce o să mai spuneți? Nu am operații și sunt tare mândră (…)”, a dezvăluit Andreea Bănică.

Explicații despre alunița de pe față
Vedeta are o intervenție estetică la nivelul feței. În 2018, și-a eliminat alunița nu pentru că era un complex, ci din considerente medicale. Potrivit blondinei, decizia nu a fost deloc ușoară, deoarece alunița îi aducea aminte de mama sa.

„Da, celebra mea aluniță, fără de care nu-mi imaginam cum o să fiu. Dar, iată că a sosit și acest moment, am scos-o! Pentru mine nu s-a schimbat nimic. Cu sau fără aluniță, sunt aceeași! Nu mi-a fost ușor să iau această decizie și m-am consultat cu cei dragi din jurul mei, dar și cu specialiști în domeniu, desigur. (…) Am decis să fac acest lucru din considerente medicale, pentru mine, indiferent de câte comentarii am primit, alunița nu a fost un complex.

Mi-am scos doar alunița de pe față, acum un an. Am făcut-o destul de târziu, pentru că mă lega sufletește de mama mea. Mama mea a avut o asemenea aluniță, dar nu era colorată. A mea se tot mărea și am preferat s-o scot, ca să nu ajungem la complicații. De ce, dacă cineva arată bine, trebuie să te gândești imediat că s-a operat?”, a transmis atunci Andreea Bănică.

Are intervenții la sâni sau fese?
Totodată, cântăreața a fost supusă unei operații de septoplastie, din cauza problemelor de respirație: „Am avut operație de septoplastie pentru a-mi rezolva problemele de respirație pe care le aveam de mult timp. Ajunsesem să dorm cu patru perne, stăteam aproape în șezut. E o operație pe care o amânam de 5 ani. M-a sunat medicul și m-a întrebat dacă pot să mă operez pe 1 iunie. L-am sunat pe Lucian, i-am spus, apoi l-am sunat pe medic. Am trei luni de când m-am operat, va mai dura opt luni, un an, atunci se așază, pentru că e inflamația foarte mare”.

Cât despre silicoane în sâni sau în fese, artista neagă că ar fi apelat la astfel de intervenții de înfrumusețare. Totul ar fi natural, de la Mama Natură. Cu sau fără operații, un lucru este sigur. Andreea Bănică arată demențial la cei 43 de ani.

sursa: playtech.ro