Anamaria Vasile

Marina Almășan, dezvăluire dureroasă despre Victor Socaciu. ”A fost ajutat să plece mai repede”

Marina Almășan arunca bomba în cazul morţii lui Victor Socaciu. Fosta soţie a celebrului interpret de muzica folk susţine că acesta a fost „ajutat să părăsească această lume mai repede”. Reamintim faptul că pe 27 decembrie 2021 celebrul cântăreţ s-a stins din viaţă.

Vestea a îndurerat o întreagă lume, iar acum fosta lui soţie, care a trecut şi ea prin momente grele, vine cu dezvăluiri incredibile.

Marina Almășan susţine că se simte vinovată de situaţia în care s-a stins Victor Socaciu
Celebrul interpret a fost diagnosticat cu SARS-CoV-2 şi din acel moment starea lui de sănătate s-a agravat. Lui Victor Socaciu i-a fost găsit un lichid lichid la plămâni, iar după un drenaj a început să se simtă din ce în ce mai rău.

Ultima suflare şi-a dat-o în braţele soţiei sale Brândușa Simion.

Marina Almășan regretă faptul că nu a putut fi şi ea lângă artist în acele momente, ba mai mult susține că artistul a fost ”ajutat” să plece din această lume.

”După toate câte am aflat, în documentarea mea pentru carte ( nu uitaţi că nu sunt numai o “fostă soţie”, ci şi un jurnalist responsabil!), am ajuns la concluzia că Victor a fost “ajutat” să plece mai repede. Iar aici mă simt acum profund vinovată că nu am fost acolo”, a spus Marina Almășan, în cadrul unui interviu.

Vedeta de televiziune a mai declarat că o doare foarte tare faptul că nici băiatul ei nu și-a luat rămas bun de la artist, deoarece aveau acest drept, amândoi.

”Eu sunt o fire emoţională şi răspunsul meu la această întrebare nu are cum să fie negativ. În primul rând mă doare că nu a făcut acest lucru fiul meu, nefiind anunţat de starea tatălui său şi neînţelegând de ce acesta nu-i mai răspunde la telefon. Victor însă se afla pe patul de moarte. L-am văzut suferind puternic pe băiatul nostru, din această pricină. El avea cel mai mare drept să-şi ţină de mână părintele într-un astfel de moment, anticipat, de altfel, de medici. Se ştia deznodământul final – şi o spun după o documentare riguroasă. Şi da, aş fi făcut tot posibilul de a-mi lua şi eu, la rându-mi, rămas bun de la Victor, şoptindu-i acele cuvinte pe care cred că le aştepta şi care l-ar fi ajutat, poate, să plece împăcat Dincolo…”, a mai spus ea, pentru Ok Magazine.

Marina Almășan: ”Victor nu m-a iertat niciodată că am refuzat atunci propunerea lui Sârbu”
Marina Almășan a primit și oferte de muncă în cadrul trustului de televiziune PRO, însă a refuzat și susține că Victor Socaciu nu ar fi iertat-o niciodată, deoarece prezentatoarea de televiziune a refuzat propunerile.

„Victor nu m-a iertat niciodată că am refuzat atunci propunerea lui Sârbu de a trece în barca PRO. Una peste alta, de la fraza lui Victor “care numea TVR-ul “tarlaua tatălui lui Hadji-Culea, viața mea in TVR a devenit irespirabilă, iar colegii mei de atunci țin minte acest lucru. Dar “răzbunarea destinului”nu a întârziat să apară : în 2002, Victor a fost numit membru în Consiliul de Administrație al TVR. A fost un adevărat spectacol răsucirea caraghioasă, la 180 de grade, a tuturor superiorilor mei din TVR, în atitudinea lor față de mine, deși Victor nu și-a folosit niciodată poziția pentru a-mi ușura mie existența profesională”, a subliniat prezentatoarea de televiziune.

sursa: bzi.ro