Anamaria Vasile

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cum s-au cunoscut cei doi

Aurelian Temișan și Monica Davidescu s-au cunoscut în urmă cu 26 de ani, grație unui spectacol, dar s-au căsătorit în urmă cu 15 ani. Cu toate acestea, relația dintre ei a început din 1996, iar logodna a avut loc în 2000. Pe lângă faptul că formează un cuplu și pe scenă, în viața reală ei sunt părinții unei fetițe de 11 ani, pe nume Dora.

Monica Davidescu şi Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai apreciate și sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 26 de ani, s-au logodit după cinci ani și au împreună o fiică, în vârstă de 11 ani.

Cum și-a cunoscut Aurelian Temișan soția
Aurelian Temișan a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină ulterior soție în anul 1995, datorită unui spectacol. Aurelian și Monica Davidescu au colaborat pentru o piesă de teatru, timp în care s-au simțit bine și au decis să aibă o relație.

„Aşa s-a înfiripat scânteia. Dar primul nostru spectacol de anvergură împreună a fost «Chicago», aici la TNB. Atunci am şi avut un hop, pentru că erau propuşi 3 actori pentru personajul Billy Flynn: Bănică Jr., soţul meu şi Andrei Duban. Cum Aurelian nu mai avea timp să repete suficient, producătorul mi-a spus să repet eu cu el acasă”, își amintește Monica Davidescu despre începutul relației lor.

Monica și Aurelian s-au logodit în anul 2000, dar și-au unit destinele șase ani mai târziu, pe 3 iunie, la Palatul Snagov.

„Noi ne-am grăbit încet. Sau nu ne-am grăbit deloc. Nu ştiu de ce am ales calea asta. Foarte probabil că aşa am simţit amândoi. Ne-am cunoscut în ianuarie 1995, apoi ne-am logodit în 2000. Iar nunta am făcut-o în 2006, pe 3 iunie, chiar de ziua mea. Ne-am testat, aşadar, îndelung. Dar am făcut o treabă bună”, a declarat Aurelian Temișan.

Ce spune Monica Davidescu despre soțul ei
Aurelian Temișan formează cu Monica Davidescu unul dintre cele mai apreciate cupluri din România. Astfel, în cei 26 de ani de când sunt împreună, au reușit să-și consolideze foarte bine relația. Într-un interviu recent, actrița a mărturisit că toți acești ani nu au fost doar lapte și miere, așa cum se vede din exterior. Soția lui Aurelian Temișan spune că s-au confruntat cu numeroase tensiuni, pe care au știut cum să le depășească, fără să se gândească vreodată la divorț.

„Eu, dacă am ceva de spus, spun, el tace. Şi apoi lucrurile se rezolvă de la sine. (…) Hopuri au existat, îţi dai seama că nu există persoană fără cusur. Dar nu am ajuns atât de departe încât să ne gândim la divorţ”, precizează Monica Davidescu.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au o fiică
Cei doi artiști au împreună o fetiță, pe nume Dora Maria Davidescu Temișan, care s-a născut pe 7 noiembrie 2010. În urmă cu ceva timp, Monica Davidescu spunea despre fiica ei și a lui Aurelian Temișan că Dora le calcă pe urme, este atrasă de actorie și a moștenit vocea de tatăl său.

„Îşi caută drumul. Cred că este atrasă, îşi doreşte mult actorie, ea are o voce plăcută dar nu a vrut să meargă la canto. A făcut, în schimb, cursuri de pian, a făcut şi actorie cu mine, pentru că eu am cursuri pentru copii şi o luam cu mine. Deci face actorie în continuare şi îi place foarte tare, a făcut vreo 3 spectacole”, dezvăluie soția lui Aurelian Temișan, Monica Davidescu.

sursa: bzi.ro