Anamaria Vasile

E oficial! Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație: „Ne pare rău să confirmăm”

După o relație de 12 ani, Shakira și Gerard Pique s-au despărțit. Cei doi au confirmat zvonurile apărute printr-un comunicat comun pe care l-au trimis presei.

Zilele trecute s-a zvonit că cei doi s-au despărțit, iar acum confirmă informațiile apărute. Shakira și Gerard Pique nu mai formează un cuplu și nu doresc să transforme separarea lor într-un scandal.

„Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră, vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumim pentru înțelegere’, se arată într-un comunicat emis de agenția de comunicare a cântăreței, preluat de Marca.

În ziarele din Spania a apărut deja că fotbalistul s-ar fi mutat singur, iar motivul despărțirii ar fi infidelitatea. Gerard Pique ar fi înșelat-o pe Shakira cu o studentă, în vârstă de 20 de ani, care lucrează ca hostess în Barcelona.

Shakira și Gerard Pique formau un cuplu din anul 2010 și împreună au doi copii, Sasha și Milan. Cei doi nu sunt căsătoriți, pentru că artista nu și-a dorit să facă acest pas. Shakira și Gerard Pique s-au cunoscut în timpul Campionatului Mondial din Africa de Sud.

sursa: avantaje.ro