Anamaria Vasile

Trădarea pe care Ilie Năstase nu o va uita niciodată! Soția l-a înșelat cu o altă vedetă din România! Detaliile picante au fost făcute publice

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Ei au divorțat după mai multe certuri. Focoasa brunetă l-a înșelat, iar fostul mare tenisman nu a putut suporta această umilință.

De ce au divorțat, de fapt, Brigitte Sfăt și Ilie Năstase
Ilie Năstase a fost un adevărat crai la viața sa. Fostul jucător de tenis are un palmares impresionant nu doar când vine vorba de sport, ci și de femeile cu care s-a iubit de-a lungul timpului.

Deşi a avut numeroase iubite, doar cu patru dintre ele a ajuns în faţa altarului. Una dintre ele este Brigitte Năstase. Cei doi s-au iubit vreme de opt ani. Relația lor a fost cu suișuri și corobâșuri, iar într-un final cei doi au decis să divorțeze.

Ruptura dintre Brigitte și Ilie Năstase s-a produs în urmă cu patru ani. Deşi s-au spus multe despre motivul divorţului dintre Ilie Năstase și fosta soție, abia acum s-a aflat adevărul motiv.

Un apropiat al brunetei a dezvăluit că Brigitte l-a înșelat pe Ilie cu un bărbat care o trata ca pe o prințesă.

Brigitte l-a cunoscut prin februarie-martie pe Cătălin. Pot să spun că l-a iubit foarte mult, pentru că este un suflet foarte bun, sensibil, protector, iar ea avea nevoie de acest ‘tratament’ în perioada respectivă. După ce stai ani întregi cu Ilie, care te jignește în toate chipurile și te rănește, ai nevoie de cineva care să te trateze că pe o prințesă. Cam asta a făcut Cazacu, și de-aia trag femeile la el.

Se întreabă toate de ce sar femeile pe el, că nu e vreun milionar și nici vreun frumos. Uite, pentru că e un tip care încă mai ştie ce sunt sentimentele, în lumea bărbaților dominată de material și interese.

Idila lor a ținut până în mai, anul trecut, și se vedeau pe ascuns. La un moment dat, ea s-a împăcat cu Ilie și a rărit-o cu Cătălin. Prietenele ei știau de această relație.”, au spus surse din anturajul brunetei pentru click.ro.

”Am vrut să simt că mai am valoare în ochii unui bărbat”
Fosta soție a jucătorului de tenis și-a refăcut rapid viața, dar nu a renunțat la amintirile cu Năstase. Ea a dezvăluit, într-un interviu, că a păstrat cadourile pe care i le-a făcut fostul jucător de tenis pe vremea când încă formau un cuplu.

Vedeta a explicat, totodată, motivul pentru care i-a găsit rapid un înlocuitor lui Ilie Năstase. Focoasa brunetă susține că Ilie este cel care a călcat strâmb și că amanta lui a făcut-o să își dea seama că merită ceva mai bun.

Dragi prieteni, știți că în urmă cu ceva timp, v-am povestit despre faptul că în urmă cu un an, după multiplele lovituri care mi le a pregătit viața, faptul că am trecut singură prin operatia de tumori, apoi am cunoscut-o pe Cici, amanta soțului meu, m-a determinat să încerc să-mi refac viața, alături de un alt bărbat, din Timișoara.

Chiar dacă oficial nu eram divorțată, am vrut să simt că mai am valoare în ochii unui bărbat. Am simțit că merit asta.

sursa: playsport.ro