Anamaria Vasile

Brigitte și Florin Pastramă, scandal pe stradă cu înjurături și amenințări. Martorii au vrut să sune la 112: „Băăă… Bă, treci încoace!”

La scurt timp după ce s-a aflat că divorțează, Brigitte și Florin Pastramă au foat protagoniștii unui scandal monstruos în plină stradă. Martorii, șocați, au vrut să sune la 112. Soțul vedetei a fost extrem de agresiv verbal, iar cei din jur s-au temut pentru integritatea ei fizică.

Nu este pentru prima dată când Brigitte și Florin Pastramă sunt protagoniștii unui scandal petrecut în stradă, însă cel mai recent a avut loc la scurt timp după ce ea a anunțat că urmează să divorțeze și că a luat decizia ca totul să se petreacă la notar, pentru a urgenta lucrurile. De data aceasta, conflictul a avut loc în plină zi, în zona de nord a Bucureștiului, iar martorii au vrut să sune la 112.

Faptul că Florin Pastramă a fost violent nu o dată de-a lungul relației lor nu mai este un secret pentru nimeni, chiar dacă Brigitte a încercat să salveze aparențele multă vreme. În cele din urmă, au apărut și incontestabile dovezi video, la fel cum s-a petrecut și recent. Brigitte și Florin Pastramă au fost, joia trecută, protagoniștii unui scandal monstruos, în plină stradă, imaginile teribile fiind publicate ulterior de cancan.ro.

Conform sursei citate, totul s-a petrecut în plină stradă, în prezența martorilor, care, șocați, au intenționat să sune la 112. Extrem de violent verbal, proferând amenințări și înjurături, Florin Pastramă i-a făcut celei care încă îi este parteneră de viață o mulțime de reproșuri, pe un ton dătător de fiori. Înmărmurită de spaimă, Brigitte nu a avut puterea să reacționeze. Din fericire, în proximitatea celor doi a fost un bărbat, iar lucrurile nu au degenerat în violență fizică.

Brigitte și Florin Pastramă au fost protagoniștii unui scandal monstruos în plină stradă, în zona de nord a Bucureștiului. Înjurăturile și amenințările lui Florin Pastramă au atras atenția celor din jur, în timp ce Brigitte nu a reacționat, cel mai probail de teamă.

Vino-încoace! F***-ți morții m@-tii! Dar treci, **, pe terasă! Băăă… Bă, treci încoace!’, i-a strigat soției sale, orbit de furie, Florin Pastramă.

Între timp, mai mulți martori care au asistat la scenă dintr-o clădire de birouri din Floreasca, au intenționat să sune la 112.

Sună cineva la 112? Sau? Nu mai bine sunăm la 112?’, s-a auzit pe fundalul filmării.

În cele din urmă, pe Brigitte a salvat-o intervenția bărbatului care se afla în proximitatea lor, care a reușit să îl oprească pe Florin Pastramă. Apoi, ea a reușit să intre într-o clădire de birouri, urmată de soțul ei. După o vreme, Brigitte a ieșit destul de afectată, reușind să plece cu mașina și punând astfel distanță între ea și Florin Pastramă.

Brigitte a anunțat divorțul
Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut la reality show-ul Ferma, de la PRO TV, în 2019. După 4 luni de relație, în primăvara acelui an, cei doi îndrăgostiți și-au pus pirostriile. Dacă la început păreau cuplul perfect, încet-încet au început să iasă la iveală neînțelegerile care le măcinau relația și imaginea idilică pe care și-au creat-o în social media s-a evaporat. Totul a culminat cu două episoade violente care au fost surprinse, de asemenea, pe cameră, iar în imaginile apărute în presă Florin își agresa partenera de viață.

Recent, Brigitte și Florin Pastramă au fost din nou protagoniștii unui scandal în plină stradă, la scurt timp după ce ea a anunțat divorțul, totul părând să confirme spusele motivația ei de a încheia căsnicia.

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o să divorţăm la notar, nu avem de împărţit, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică’, a spus Brigitte Sfăt, în exclusivitate, pentru Click!.

Brigitte nu se află la primul divorț, ea mai fiind căsătorită de trei ori până acum.

sursa: viva.ro