Anamaria Vasile

Câți bani cere Cristina Bâtlan pe pantofii cu care a făcut senzație la Imperiul Leilor. Au ieșit în ediție limitată

Cristina Bâtlan a făcut furori cu o pereche superbă de pantofi roșii cu toc pe care i-a purtat, de fiecare dată, în emisiunea Imperiul Leilor de la PRO TV. Fondatoarea brandului de încălțăminte Musette și-a pus la vânzare pantofii în ediție limitată, pentru o sumă incredibilă. De ce a recurs la acest gest.

Cât costă pantofii pe care Cristina Bâtlan i-a purtat la Imperiul Leilor
Cristina Bâtlan se bucură de o afacere de succes în România, fiind unul dintre cei patru investitori din cadrul emisiunii Imperiul Leilor. Fondatoarea brandului Musette a scos la vânzare perechea de pantofi roșii pe care a purtat-o, recent, la PRO TV.

Femeia de afaceri a postat un mesaj pe contul său de Instagram, în care anunță că vinde perechea superbă de pantofi stiletto, de culoare roșie, în cadrul magazinului său Musette.

„Cu pantofii potriviți cucerești lumea, spune zicala….Sunt bucuroasă să vă anunț că pantofii care mi-au purtat noroc la fiecare emisiune sunt acum disponibili în ediție limitată pe www.musette.ro”, a specificat Cristina Bâtlan pe profilul său de Instagram.

Deși mulți s-ar fi gândit că pantofii costă o adevărată avere, perechea de încălțăminte poate fi a oricărei domnișoare dispuse să plătească suma de 699 de lei.

Cristina Bâtlan se poate lăuda cu o afacere profitabilă și o avere impresionantă. Musette, compania de încălțăminte și accesorii pe care o conduce afacerista, are o cifră de afaceri de peste 16 milioane de euro.

Echipa societății este formată din peste 500 de angajați, care lucrează la cele două fabrici și cele 28 de magazine, atât în România, cât și în străinătate.

Ce salarii primesc angajații de la Musette
În ceea ce privește remunerarea salariaților săi, Cristina Bâtlan este genul de angajat care-și respectă oamenii și face tot posibilul pentru ca cei care lucrează pentru ea să fie mulțumiți pe plan financiar.

Jurata de la PRO TV susține că nu crede în salariul minim pe economie, iar în cadrul companiei sale salariile pot ajunge și la onorariul de 10.000 de euro.

„La Musette, nu cred că avem salariul minim pe economie. Nici nu cred că există în companie. OK, poate să fie un start, poți să începi la un minim pe economie, că nu te cunoaște nimeni, n-ai muncit niciodată, dar nu rămâi acolo. Avem salarii de la 700 de euro, 1.000 de euro până la 10.000 de euro.”, a ținut să completeze Cristina Bâtlan, potrivit Cancan.

sursa: playtech.ro