Anamaria Vasile

Cornelia Rednic a slăbit 33 kilograme prin înfometare

ndrăgita interpretă de muzică populară Cornelia Rednic a slăbit în cele din urmă după ce a dus o aprigă luptă cu kilogramele în plus. Tactica ei a fost înfometarea însă nu recomandă nimănui să-i urmeze exemplul. Oricum, soția lui Lupu Rednic a reușit performanța de a da jos nu mai puțin de 33 de kilograme.

Cornelia Rednic a dus o luptă crâncenă cu kilogramele. Cântăreața de muzică populară a reușit să slăbească peste 30 de kilograme prin înfometare, însă nu recomandă nimănui să-i urmeze exemplul. Pe lângă faptul că a reușit să slăbească, soția lui Lupu Rednic și-a schimbat și look-ul și pare mult mai tânără.

Cornelia Rednic a slăbit prin înfometare
Cornelia Rednic și-a dorit enorm de mult să slăbească, ceea ce a și reușit. Cântăreața a slăbit în trei luni de zile nu mai puțin de 33 de kilograme. Strategia adoptată de aceasta a fost înfometarea, însă decizia ei a avut și repercusiuni. Aceasta nu recomandă nimănui să îi urmeze exemplu.

„Am slăbit în trei luni fără să mănânc, dar nu recomand nimănui să se înfometeze. Mi-a căzut părul și nu mai aveam chef de viață. E adevărat că atunci ajunsesem la 50 de kilograme, dar nu a fost bine ce am făcut, mai ales că nu am apelat la sfaturile niciunui nutriționist”, a explicat Cornelia Rednic.

Pe lângă faptul că a slăbit, Cornelia Rednic și-a schimbat și look-ul. Soția lui Lupu Rednic a renunțat la părul lung și a mărturisit că ea însăși s-a tuns.

ADVERTISING

„M-am tuns singură. Coafeza mea nu voia să mă tundă. Iubea părul meu lung, întreținut și îngrijit. Ea m-a făcut blondă din brunet și a avut răbdare cu mine. Așa că, după ani de zile, în care am avut părul lung, frumos, și ea mi l-a coafat, mi-a spus: «Îmi tăi mâinile, dar eu nu îți tăi părul». Am luat foarfeca și m-am tuns singură acasă, dar e adevărat că am făcut un curs în tinerețe.

M-am tuns eu și apoi m-am dus să mă retușeze la finețe, în locuri în care singură nu aveam cum să ajung. De când mă știu mi-am dorit enorm părul lung, dar nu îl mai vreau niciodată lung. Scurt este mult mai ușor de întreținut și de aranjat. Tunsoarea a venit la timpul potrivit, așa am simțit. Am mai mult de un an de când mi-am tuns podoaba capilară și când am postat prima poză cu părul scurt, «gata, m-am tuns», nu m-a crezut nimeni”, a povestit Cornelia Rednic.

„Nu au vrut să-mi taie părul”
Coafezele Corneliei Rednic nu au vrut să o tundă, dar ea a încercat să le facă să înțeleagă că simte nevoia unei schimbări. După o viață în care a avut părul doar lung, Cornelia Rednic a vrut să vadă cum îi stă și cu el scurt.

„Aveam grijă de păr, era impecabil, cu bucle… Eu am o față rotundă și atunci, Bety, coafeza mea de la Sighet de 16-17 ani, mi-a spus cum să tund un păr așa frumos. Nici ea și nici cea de la București, care mă face frumoasă la evenimente, nu au vrut să-mi taie părul, dar eu le-am spus că simt nevoia să văd cum e cu părul scurt”, a povestit Cornelia Rednic care este totuși mândră că a slăbit.

sursa: bzi.ro