Anamaria Vasile

Ce proprietăți are Bianca Drăgușanu până acum. A plătit o avere pe ele: ‘Le-am luat cu banii jos’

Nu există nicio îndoială asupra faptului că Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate și bogate vedete din România. Designerul a strâns o avere impresionantă și își poate satisface orice plăcere sau poftă, fiind o femeie de afaceri de succes. Ce proprietăți deține faimoasa blondină.

Câte proprietăți deține, de fapt, Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu se consideră o femeie puternică, norocoasă, inteligentă și descurcăreață, fiind capabilă să strângă o adevărată avere din afacerile de succes pe care le deține.

Fosta prezentatoare TV a vorbit, recent, despre bunurile materiale impresionante pe care le deține. Reamintim că, invitată fiind în cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D, acum câteva luni, Bianca Drăgușanu a povestit un episod neplăcut din viața ei.

Bianca Drăgușanu era decisă să se mute din România împreună cu mama ei și fiica sa, Sofia, fetița pe care o are din relația cu Victor Slav. Blondina a cumpărat un apartament în Dubai, la scurt timp după ce s-a certat cu iubitul ei, Gabi Bădălău.

„M-am enervat foarte tare, la vreo trei zile și de nervi mi-am cumpărat un apartament în Dubai. Bărbații mereu m-au dezamăgit, banii – niciodată. Nu vă mai concentrați pe persoane, că persoanele vă dezamăgesc”, declara atunci Bianca Drăgușanu, la Teo Show.

„Eu nu am cumpărat nimic în rate, niciodată în viața mea!”
Potrivit spuselor creatoarei de modă, Bianca Drăgușanu deține o mașină și două proprietăți, un apartament în Dubai și unul în Capitală. Vedeta susține faptul că nu a cumpărat niciodată nimic în rate, toate fiind achiziționate cu banii jos.

„Toate bunurile pe care le am eu până în momentul de față, mașină, apartamentul din București și apartamentul din Dubai sunt pe numele meu și sunt cumpărate de mine. Nu sunt cumpărate în rate, eu nu am cumpărat nimic în rate, niciodată în viața mea, până acum.

Nu am rate la nimic, îmi aparțin în totalitate, sunt unic proprietar și nu există varianta ca cineva să-mi fi cumpărat ceva vreodată și să-mi plătească mie rate, vreodată. Nu, pentru că sunt prea șmecheră și îmi permit și n-am muncit degeaba toți anii aceștia.

Mă bucur că m-ați sunat să lămurim, pentru că nu este deloc plăcut să-și atribuie niște funcții anumite persoane care nu au legătură cu proprietățile mele. Eu am fost surprinsă cu Mircea Brânzei.”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

sursa: playtech.ro