Anamaria Vasile

Iubire pătimașă între Ion Țiriac și o cunoscută cântăreață din România: „Ion Țiriac poate fi bărbatul ideal pentru multe femei”

Ion Ţiriac, socotit cel mai bogat român, a fost însurat o singură dată. Este vorba despre Erika Braedt, fosta jucătoare de handbal, pe care a cerut-o în căsătorie în 1963. Pe atunci, Țiriac avea doar 24 de ani. Erika abia trecuse de vârsta majoratului. Cei doi s-au căsătorit fără să stea prea mult pe gânduri, însă mariajul lor a durat doar doi ani.

Ulterior, au apărut fel de fel de zvonuri despre Ion Țiriac. Pe măsură ce își înmulțea averea, creștea și numărul domnișoarelor cu care era cuplat de cei din jurul său. O faimoasă cântăreață de la noi a decis să spună lucrurilor pe nume, după ce s-a tot spus că între ea și omul de afaceri din Băneasa există mai mult decât o relație de prietenie.

Anamaria Ferentz, dezvăluiri despre relația cu Ion Țiriac
Despre Anamaria Ferentz s-a vehiculat că ea l-ar fi curtat, la un moment dat, pe Ion Ion, fiul lui Ţiriac, pentru a ajunge la miliardarul român. Fosta componentă a trupei Demos e negat totul. Artista a explicat că nu s-a petrecut nimic între ei, dar a avut numai cuvinte de laudă la adresa afaceristului, semn că îl apreciază mult.

Ion Ţiriac poate fi bărbatul ideal. Cred că ar putea fi bărbatul ideal pentru foarte multe femei, pentru că este un bărbat educat, manierat. Are experienţă, înţelepciune, are tot ceea ce-i trebuie. Plus comportamentul faţă de o femeie este unul foarte frumos.”, a afirmat Anamaria Ferentz.

”A fost încântat de prestaţia mea”
Vedeta este de părere că dacă ar fi câştigat un Oscar sau un premiu Grammy, oamenii ar fi vorbit foarte puțin despre preformanța sa şi restul despre Ion Ţiriac.

L-am cunoscut la Balc, acolo am fost invitată să cânt, ca şi celelalte personaje, în cadrul unui eveniment unde era foarte multă lume. A fost încântat de prestaţia mea artistică şi de cum m-am comportat cu oaspeţii. Pentru că a fost un comportament frumos, decent. Un om de talia lui Ion Ţiriac apreciază. Astfel s-a legat o pritenie cum există între o femeie şi o femeie, un bărbat şi o femeie, etc.”, a mai spus cântăreața.

Întrebată despre zvonurile care arătau că ea ar fi fost curtată de Țiriac, Ana a indicat că ar fi mai bine să fie chestionat omul de afaceri pe tema aceasta.

Cel mai bine ar fi să vă spună domnul Ţiriac dacă m-a curtat sau nu.”, a conchis Anamaria Ferentz.

sursa: playsport.ro