Anamaria Vasile

Narcisa Birjaru, de nerecunoscut. Cum arată acum marea câștigătoare a show-ului culinar Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru, de nerecunoscut. Marea câștigătoare a show-ului culinar ”Chefi la Cuțite”, sezon 9, și-a surprins fanii cu noua sa apariție în mediul online. După o scurtă perioadă de timp, Narcisa Birjaru a fost inactivă în mediul online, dar acum a revenit.

Narcisa Birjaru, de nerecunoscut. Cum arată acum marea câștigătoare a show-ului culinar Chefi la cuțite
Narcisa Birjaru, de nerecunoscut. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite, sezon 9 a fost cea care a plecat acasă cu marele premiu. Narcisa Birjaru i-a uimit pe toți când a câștigat 30.000 de euro, fiind prima femeie câștigătoare a competiției. La scurt timp după ce a câștigat, Narcisa a fost inactivă pe rețelele de socializare, dar acum a revenit. Tânăra de 24 de ani a publicat o imagine alături de soțul ei, pentru că acesta și-a aniversat ziua de naștere. Narcisa i-a transmis un mesaj emoționant soțului ei. ”La mulți ani, inima mea. Te iubesc”, a scris Narcisa Birjaru pe pagina sa de socializare. Fosta concurentă apare total transformată, cu părul lăsat desprins, adoptând un machiaj strident care îi scoatea în evidență trăsăturile fizice.

Narcisa și soțul ei sunt căsătoriți de 10 ani și se iubesc la fel ca-n prima zi. Tânăra a devenit soție la 14 ani, iar decizia nu a regretat-o niciodată. Ea și Alex au o relație bazată pe multă încredere și respect, iar în cadrul unui interviu, Narcisa a povestit amănunte din viața sa de relație. „Da, m-am căsătorit la 14 ani cu soțul meu. Pentru mine, căsătoria a fost un moment foarte frumos, căci a fost alegerea mea. Am norocul să am niște părinți foarte deschiși, care au încredere totală în mine. Și ei, ca și mine, s-au căsătorit tot devreme, pe la vârsta de 15 ani. Anul acesta împlinesc 26 de ani de căsătorie și sunt la fel de uniți ca în prima zi”, a mărturisit Narcisa. De-a lungul anilor, cei doi au întâmpinat numeroase probleme, dar mereu au știut să le depășească.

Narcisa Birjaru, criticată dur de fanii emisiunii
Câștigătoarea ”Chefi la cuțite” a fost criticată dur de fanii emisiunii, după ce a publicat tatuajul nou pe contul său de Instagram. Narcisa Birjaru și-a făcut un desen simbolic, cu semnătura chef-ului Cătălin Scărlătescu. Mai mult, tânăra și-a tatuat și numele lui Speak. „După cum am promis @iamspeak cuvântul e cuvânt, vreau să-ți multumesc pentru încrederea pe care m-ai făcut să o am in mine și pentru minunatul om care ești (… @chef_catalin_scarlatescu, Fiind mentorul meu perfect semnătura ta nu avea cum sa lipsească te 💜🙏”, a scris Narcisa Birjaru pe Instagram.