Anamaria Vasile

Cum arată Alessandra Stoicescu în costum de baie, la 46 de ani. Nici nu zici că e mămică

19 de la Antena 1 și-a sărbătorit de curând ziua de naștere. Celebra vedetă s-a bucurat de câteva zile de vacanță alături de familie în Seychelles. Aceasta a avut parte de peisaje de vis și momentele de relaxare cu micuța ei și soțul său. Cum arată vedeta în costum de baie la cei 46 de ani? Fanii acesteia au fost surprinși de silueta sa de invidiat.

Alessandra Stoicescu, poze în costum de baie: cum arată la 46 de ani?
Alessandra Stoicescu este una din cele mai cunoscute și iubite prezentatoare. Aceasta poate fi urmărită la Observatorul de la ora 19 de la Antena 1, acolo unde oferă telespectatorilor cele mai noi știri.

Vedeta este prezentă și pe rețelele de socializare, unde împarte diverse vești și evenimente cu cei care o urmăresc în online. Ea și-a sărbătorit de curând ziua de naștere.

Deja este o tradiție în familia Constantinescu să părăsească România în zilele importante. Cei trei s-au bucurat de peisajele deosebite din Seychelles. Cea din urmă a povestit că este extrem de fericită și că se află în cea mai bună perioadă din viața sa.

Blondina se simte împlinită și familia sa completă o bucură nespus, lucru care se vede pe chipul ei. Fanii care au văzut pozele recente ale moderatoarei au observat ce siluetă de invidiat are.

„Sunt în cea mai fericită perioadă a vieții mele, mă simt împlinită, mă bucur nespus de familia noastră completă, de Sara care evoluează atât de frumos și ne uimește zilnic și, mai ales, de timpul petrecut împreună cu ea și cu Sergiu.

Tradiționala noastră vacanță în familie, de ziua mea de naștere, o petrecem în acest an într-un loc idilic, un adevărat paradis. Un spațiu intim, doar pentru noi, unde Sara are ocazia, din nou, să descopere natura spectaculoasă, ghidată de doi părinți care nu mai știu cum să îi facă pe plac.

Suntem și noi răsfățați, nu doar Sara, ne putem odihni, ne-am rupt puțin de agitația cotidiană, dăruindu-mi de ziua mea timp pentru mine, pentru a reflecta și a fi recunoscătoare pentru tot ce mă împlinește și pentru viața extraordinară care mi-a fost dată.

Chiar în prima zi de vacanță, după o ploaie torențială, a apărut un curcubeu superb care mi-a amintit de vorba „dacă vrei curcubeul, trebuie să suporți ploaia”.

A fost încă o lecție de viață pentru noi faptul că datorită Sarei, care ne-a făcut să dansăm în ploaie, ne-am bucurat la fel de mult de ploaie, cât și de curcubeu. Îmi voi aminti mereu că viața este făcută să te bucuri de tot ce primești și voi dansa la fiecare ploaie, pentru că știu că urmează curcubeul.”, povestește Alessandra Stoicescu.

sursa: playtech.ro