Anamaria Vasile

Fosta soție a lui George Copos arată senzațional după divorț. Cu cine își umple timpul acum

Fosta soție a lui George Copos arată senzațional după divorțul de omul de afaceri, mai ales că de curând a devenit și bunică. Fiica lui George Copos și a Cristinei, stabilită în Londra, a născut anul trecut. Acum, doamna Copos face naveta Bucuresti- Londra ca să-și vadă unica nepoțică cum crește.

Cristiana Copos este foarte bine după divorț. Cu ce își umple timpul de când nu mai este soția lui George Copos
Cristiana Copos a avut o perioadă foarte aglomerată de Paște. A trebuit să se împartă între cofetăria pe care o conduce, dar și nepoțica pe care o cheamă Siena și care locuiește la Londra împreună cu mămica ei.

Alexandra, singurul copil al lui George și a Cristianei Copos a devenit mămică de anul trecut. Femeia de afaceri s-a căsătorit în iulie 2013 cu alesul inimii sale, un tânăr de origine columbiană pe nume Diego.

George Copos, mândru că este bunic
Astfel, la aproape șapte ani de la nuntă cei doi au devenit părinții unei fetițe. Siena este o fetiță superbă care a primit nota zece la naștere. Nașterea ei a adus bucurie imensă în inima părinților, dar mai ales a bunicilor.

Astfel, celebrul milionar nu-și mai încape în piele de bucurie că este bunic, chiar dacă micuța locuiește în Londra, alături de părinții ei.

Cristiana Copos, alături de nepoțică de Paște
Cristiana, fosta soție a lui George Copos, este cât se poate de des alături de nepoțica ei chiar dacă le despart 2500 de kilometri. Crăciunul l-au serbat împreună, iar acum Paștele.

Cunoscută și ca și ca „doamna cu mână de fier”, datorită faptului că reușește cu succes să se ocupe de toate cele 30 de cofetării, Cristiana Copos a lucrat cot la cot cu angajații ocupându-se să onoreze comenzile clienților de Paște, după care și-a făcut bagajele și a zburat spre Londra.

Siena apare în fotografia de promovare a cofetăriei familiei
„Am petrecut sărbătorile cu familia mea, cu nepoțica Siena. Suntem foarte fericiți. Da, sunt bunică de aproape un an și jumătate”, a declarat Cristiasna Copos, conform click.ro.

De asemenea, într-una din fotografiile de promovare de pe pagina cofetăriei, Cristiana Copos apare la plimbare alături de moștenitoarea imperiului, Siena, care doarme în cărucior, fiind păzită de patrupedul familiei.

Cristiana și George Copos, căsătorie de 37 de ani
Cristiana și George Copos s-au cunoscut în 1981, pe vremea când erau studenţi, iar după şase luni s-au căsătorit. Au fost o familie timp de aproape 37 de ani. Împreună au o fiică, Alexandra, în vârstă de 36 de ani, care acum se ocupă de afacerile familiei.

sursa: playtech.ro