Anamaria Vasile

Simona Gherghe tocmai a făcut anunțul. Cine o va înlocui la emisiunea Mireasa de la Antena 1

Una dintre cele mai longevive prezențe feminine de la Antena 1, Simona Gherghe, a anunțat cine o va înlocui în emisiunea Mireasa. Show-ul matrimonial care îi ține pe mulți dintre telespectatorii postului cu ochii ațintiți la ecrane urmează să fie moderat pentru o perioadă de o altă colegă de-a vedetei. Prezentatoarea a anunțat că va lipsi câteva ediții din platoul emisiunii.

Simona Gherghe a anunțat cine o va înlocui la emisiunea Mireasa
Chiar dacă mulți dintre fanii emisiunii matrimoniale au fost surprinși de vestea că Simona Gherghe va pleca, prezentatoarea a precizat că decizia nu este una permanentă. Moderatoarea de la Mireasa a avut câteva absențe motivate de-a lungul emisiunii, astfel că nici de această dată nu face excepție de la regulă. Simona Gherghe a ținut să îi liniștească pe telespectatori și a menționat ce altă vedetă îi va ține locul în perioada în care va lipsi.

Cei care urmăresc emisiunea Mireasa știu deja că Simona Gherghe a absentat din platou atunci când a fost confirmată cu Covid-19, astfel că show-ul matrimonial a trecut în mâinile colegei sale, Gabriela Cristea. Vedeta, care moderează la Antena Stars emisiunea „Mireasa: Capriciile iubirii”, o extensie a emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1, este așadar familiarizată cu formatul.

„Fiți atenți, plec joi, vineri și sâmbătă. Dar vine Gabriela, adică nu se închide emisiunea”, a spus Simona Gherghe la finalul ediției recente a show-ului matrimonial.

Care este motivul pentru care prezentatoarea lipsește, de fapt, de la emisiune
În urmă cu 20 de ani, Simona Gherghe pășea pentru prima oară în redacția Antenei 1, după un drum lung de la Iași la București. A fost jurnalist și prezentator al știrilor pentru ca ulterior să își descopere chemarea către emisiunile sociale ale postului. După ani buni în care a moderat Acces Direct, Simona Gherghe a trecut la show-urile matrimoniale și astfel a ajuns să prezinte astăzi emisiunea Mireasa.

Telespectatorii acestui format o îndrăgesc nespus, astfel că mulți au fost uimiți să afle că vedeta nu va mai fi prezentă în platoul show-ului în următoarele zile. Fosta prezentatoare de știri are însă motive întemeiate. Se pare că urmează să își însoțească soțul într-o delegație în străinătate. În urmă cu câteva zile, Simona Gherghe a vorbit la Observator că urmează să petreacă câteva zile alături de Răzvan, soțul său, la Londra.

„Plecăm în delegație în vacanța de 1 mai la Londra”, a declarat Simona Gherghe la Observator.

Fanii emisiunii Mireasa pot urmări show-ul matrimonial la Antena 1, de luni până vineri, de la ora 15:00 și sâmbăta de la ora 13:30. De asemenea, la Antena Stars, emisiunea a cărei gazdă este Gabriela Cristea, „Mireasa – Capriciile iubirii”, este difuzată în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19:30.

sursa: impact.ro