Anamaria Vasile

Simona Halep și Toni Iuruc vor avea un copil. Mărturisirea campioanei nu mai lasă loc de interpretări

Simona Halep își dorește mai mulți copii cu Toni Iuruc. Cei doi și-au unit destinele la finalul anului trecut, însă au amânat conceperea unui copil pentru că au avut alte priorități. Acum, însă, dubla campioană de Grand Slam a dat vestea cea mare. Mărturisirea campioanei nu mai lasă loc de interpretări.

Simona Halep a dat vestea cea mare
Fostul lider mondial își ține fanii la curent cu tot ce urmează să facă. Recent, aceasta a acordat un interviu, ocazie cu care i-a bucurat pe fani, făcând publice planurile pe care le are.

Simona Halep este foarte încântată de relația pe care o are cu Toni Iuruc. Ea susține că este perfectă căsnicia lor, iar diferența de vârstă nu reprezintă un impediment pentru niciunul dintre ei.

Soțul meu mă susține în cariera de tenis. El m-a împins să vin aici, la academie (n.r. – lui Patrick Mouratoglou). Pentru mine, a fost un pas mare. A schimbat totul în viața mea – să plec de acasă și să vin să stau aici mai multe săptămâni, pentru antrenamente.

Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele. E puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane.

E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul.”, a explicat jucătoarea noastră de tenis.

Câți copii își dorește Simona Halep
Fostul număr 1 mondial Simona Halep a declarat că își dorește mai mulți copii cu Toni Iuruc. Ea a ales însă să mai amâne puțin momentul pentru că are alte priorități acum.

Mi-ar plăcea mult să am copii, dar ei mai pot aştepta puţin,. Am această plăcere (n.r. – tenisul) la care nu vreau să renunț.”, a mai spus Simona Halep, pentru Tennis Majors.

Halep a vorbit în mai multe rânduri despre retragere, dar s-a răzgândit după vizita sa la Academia Patrick Mouratoglou. Ea este motivată să mai câştige câteva trofee.

Am crezut la 30 de ani că termin şi am fost aproape de asta în acest an. De fapt şi anul trecut, după accidentare. La începutul anului 2022 eram un pic mai bine, dar încă nu eram prea încrezătoare, aşa că m-am gândit că ar putea fi ultima perioadă în care pot juca tenis. Însă apoi am descoperit această academie. Am descoperit ceva, motivaţia a revenit. Văzându-i pe copii aici făcând tot ce este posibil ca să fie în top, mi-am revenit. Aveam nevoie de asta, să văd asta la alţi oameni, la copii.”, a completat sportiva din Constanța.
sursa: playsport.ro