Anamaria Vasile

Acum, că divorțează, Anamaria Prodan a decis să spună adevărul despre relația cu Dan Alexa

După numeroase zvonuri despre presupusa relaţie de dragoste dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa, impresara a făcut noi dezvăluiri pe tema acestui subiect. Fosta parteneră a lui Reghe a mărturisit care este singurul său regret legat de conflictul cu antreonorul.

În cadrul unui interviu recent pentru fanatik.ro, Anamaria Prodan nu a ezitat să răspundă întrebărilor legate de Dan Alexa şi a explicat că nu a existat vreo legătură amoroasă, iar de-a lungul timpului relațiile dintre ei au fost doar de prietenie și afaceri.

De asemenea, impresara a făcut referire și la momentul în care au apărut imaginile când îl lovește pe antrenor în față, susținând că acest lucru subliniază perfect faptul că între ei nu a existat nicio relație. Totodată, impresara a dezvăluit şi ce discuţii a avut la acel moment cu soţul său, după ce fotografiile au apărut în spaţiul public.

„Mi-a reproșat la modul că nu este normal (să îl lovească, n. red.). Și avea dreptate, nu este normal ca noi să ne facem de râs. (…) Faptul că l-am atins eu pe Alexa, strict din motive profesionale și de mândrie și pe bază de stres, unde Dan Alexa m-a înțeles, Dan Alexa stând foarte mult lângă mine în acea perioadă, când mama era în spital, pentru că Laurențiu era în străinătate, avea alte preocupări, antrena și nu numai, Dan a fost lângă mine.Un regret este ceea ce s-a întâmplat pentru că, probabil, a fost o descărcare, o descătușare a tuturor problemelor pe care eu le aveam. Nu merita așa ceva, pentru că este un antrenor extraordinar. O să fac o promisiune, mie: într-una din zile am să îl duc undeva unde merită, la o echipă mare, tocmai pentru a mă ierta pe mine, pentru a mă revanșa față de el.