Anamaria Vasile

Brigitte face dezvăluiri despre fostul soț: „Încă îi plătesc chirie lui Ilie Năstase”

Brigitte și soțul său Florin Pastramă trec printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar din pricina pandemiei, care le-a cam dat planurile peste cap. În plus, deși s-a despărțit de Ilie Năstase de ani buni, bruneta încă îi plătește chirie fostului tenismen. Brigitte a vorbit recent despre legătura pe care o mai are cu fostul soț, în ciuda divorțului tensionat de la finalul relației lor.

Brigitte, despre legătura financiară cu fostul soț. Motivul pentru care îi plătește chirie lui Ilie Năstase

Relația dintre Brigitte și Ilie Năstase se încheia în urmă cu mai bine de 3 ani, după un lung șir de despărțiri și împăcări între cei doi. Astăzi însă, Brigitte și actualul său soț, Florin Pastramă, au rămas agățați din punct de vedere financiar de fostul tenismen dintr-un motiv care ține de o afacere profitabilă. Brigitte a dezvăluit recent legătura sa financiară cu fostul soț, recunoscând motivul pentru care bruneta îi plătește chirie lui Ilie Năstase.

Brigitte și soțul său Florin se străduiesc să își gestioneze eficient afacerile, în ciuda pandemiei. Aceștia dețin un loc de joacă, construit în timpul mariajului cu Ilie Năstase, care a fost transformat dintr-un spațiu destinat copiilor într-un local modern, decorat pentru a organiza evenimente mari precum nunți și botezuri. Deși Brigitte este proprietara afacerii, aceasta încă îi plătește chirie fostului soț pentru terenul care aparține spațiului. În ciuda situației delicate în care a fost pusă familia Pastramă din pricina măștilor contrafăcute, vedeta susține că se descurcă bine din punct de vedere financiar.

Nu suntem cu banii la pământ, cum s-a spus! Am cumpărat mai nou și câteva mii de animale electronice pentru locul de joacă, am luat decorul direct de la sursă. Am băgat vreo 100.000 de euro acum în afacere. Pot să-mi plătesc angajații, pot să-i plătesc lui Ilie la timp chiria. Acum am o echipă foarte bună și nu vreau să-i pierd. Dar trebuie să recunosc că noi câștigăm în perioada asta mai mult din imobiliarele lui Florin, care merg foarte bine, a declarat Brigitte, la „Xtra Night Show”.

Ce relație are cu soțul său. “Știu mereu unde se află Florin, în timp real”
Pentru că cei doi soți au trecut prin discuții aprinse și momente tensionate pe parcursul mariajului, fiind la un pas de a se despărți, Brigitte și Florin au găsit o metodă prin care să elimine gelozia din cuplu. Aceștia au apelat la ajutorul tehnologiei și au instalat o aplicație prin care știu fiecare dintre ei unde se află celălalt, în timp real. Astfel, ei se pot verifica printr-un singur click.