Anamaria Vasile

Anamaria Prodan a făcut furori la o petrecere de lux din Dubai! Sexy-impresara, sărut cu unul dintre cei mai puternici bărbați din sport

Anamaria Prodan a făcut în urmă cu puțin timp un live pe pagina ei de Instagra. Sexy-impresara a fost filmată în timp ce dansa și se distra alături de prietenii ei, la o petrecere de lux din Dubaii. Cântăreața Ruby a ținut telefonul vedetei și a filmat în permanență.
Alături de cele două s-a aflat și celebrul designer Cătălin Botezatu. Anamaria Prodan a fost surprinsă în timp ce dansa pe ritmurile muzicii și avea zâmbetul până la urechi.
„Sunt live acum! Vă pupăm de aici, de la cea mai frumoasă petrecere din Dubai! Vă pupă dulcețile! Sunt aici cu cea mai selectă companie. Sunt aici cu marele Cătălin Botezatu, idolul românilor, și cea mai puternică femeie din România, visez la puterea și determinarea ei, pentru asta muncesc, Anamaria Prodan”, le-a transmis Ruby internauților, în timpul live-ului.

La un moment dat, în cadru a apărut și Eduard Eremia, promotorul celebru de K1 și unul dintre cei mai puternici oameni din sport, care s-a ocupat de organizarea acestui eveniment. Cei prezenți i-au mulțumit și l-au felicitat pentru organizarea petrecerii.

Anamaria Prodan îl sărută de câteva ori pe obraz pe Eduard Eremia, moment în care pare că l-a pupat, din greșeală, și pe gură. În acel moment, cei prezenți au început să ovaționeze. Șeful Local Kombat s-a aplecat la urechea vedetei și i-a transmis că se află și soția de față, moment în care au început să râdă, semn că femeia nu a fost deranjată de gestul celor doi.