Anamaria Vasile

GABRIELA CRISTEA, SURPRIZĂ ROMANTICĂ PENTRU SOȚUL EI CARE ÎMPLINEȘTE 41 DE ANI AZI! TAVI CLONDA ȘI-A STĂPÂNIT CU GREU LACRIMILE

Este zi de sărbătoare în familia Gabriela Cristea – Tavi Clonda! Îndrăgitul cântăreț împlinește 41 de ani azi, iar soția lui l-a răsfățat cu multe daruri. Mai mult, fosta prezentatoare i-a făcut o surpriză romantică bărbatului căruia i-a dăruit două fetițe superbe. Artistul și-a stăpânit cu greu lacrimile și a făcut un gest frumos față de partenera sa de viață… gest care nu a trecut neobservat de apropiații și fanii lor.

Citește și: Gabriela Cristea, pusă la zid de către fani! Cum a reacționat vedeta la comentariile răutăcioase

Gabriela Cristea, surpriză romantică pentru soțul ei, Tavi Clonda, care împlinește 41 de ani azi
În vârstă de 45 de ani, Gabriela Cristea l-a copleșit pe soțul său cu urări frumoase și cadouri dăruite în privat. Azi, Tavi Clonda împlinește 41 de ani și femeia alături de care și-a construit o familie superbă i-a făcut o declarație romantică în public.

“Azi este ziua prințului meu pe cal alb! Sunt fericită că ne-am găsit și îi mai cer Lui Dumnezeu doar sănătate, de dragostea noastră ne îngrijim noi. Te iubesc, soțul meu! @taviclonda #victorienii #bygabrielacristea” este mesajul scris de Gabriela Cristea pe Facebook și Instagram. Și, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului, sărbătoritul i-a răspuns soției sale astfel: “@bygabrielacristea multumesc, iubirea mea”.

“Ce frumos ai spus!!La multi ani sănătoși!!”, “Ce poate fi mai frumos când respiri… dragoste”, “La mulți ani sănătoși, liniștiți și fericiți! Să vă fie mereu bine, Doamne ajută!”, “Grija cadoului să fie singura grijă din viața voastră. La mulți ani”, “La mulți ani frumoși și sănătoși alături de cele mai frumoase fete! 3 minuni!” sunt doar cinci dintre sutele de mesaje primite de sărbătoritul de astăzi din lumea muzicii.
Cât de des fac amor Gabriela Cristea și Tavi Clonda de când au devenit părinți
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut nunta vara trecută, mai exact pe 24 august 2019, la mai bine de patru ani de la cununia civilă. În cei patru ani de când au devenit soț și soție în fața ofițerului de la Starea Civilă, ei au devenit părinți de două ori. Și… deși prințesele lor sunt destul de mici, cei doi parteneri nu își neglijează viața intimă. Cântărețul a mărturisit într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp că el şi soția sa au o viaţă sexuală activă, chiar şi după apariţia celor două fetițe, potrivit spynews.ro.