Anamaria Vasile

Andreea Bălan a făcut pasul cel mare pentru Tiberiu Argint. George Burcea ar face bine să nu afle asta

Gata, e oficial! Andreea Bălan a făcut pasul cel mare pentru Tiberiu Argint, semn că George Burcea este istorie. S-a aflat tot despre relaţia dintre cei doi.

Andreea Bălan şi Tiberiu Argint, relaţie serioasă
Dacă în urmă cu mai bine de jumătate de an, Andreea Bălan şoca pe toată lumea cu anunţul divorţului de George Burcea, jurata de la “Te cunosc de undeva!” este acum mai fericită ca niciodată. Totul se datorează noului său iubit. Sunt împreună de aproximativ trei luni, dar relaţia cu Tiberiu Argint este una cât se poate de serioasă. Apropiaţii celor doi au povestit că artista i-a cunoscut deja pe părinţii bărbatului.

“Ea i-a cunoscut pe părinții și sora lui Tiberiu, iar el vine să o ia seara de la Te Cunosc De Undeva. Andreea doarme destul de des la el. Tiberiu se poartă extraordinar cu Andreea”, au declarat surse apropiate celor doi, conform Impact.ro.

De asemenea, în urmă cu doar câteva săptămâni, Andreea şi Tiberiu au postat, pe contul lor de Instagram, două fotografii care aveau legătură între ele, semn că aceştia au dorit să recunoască relaţia dintre ei.

Andreea Bălan a făcut pasul cel mare pentru Tiberiu Argint. George Burcea ar face bine să nu afle asta
Andreea Bălan a făcut pasul cel mare pentru Tiberiu Argint. George Burcea ar face bine să nu afle asta
Andreea Bălan, fericită în braţele lui Tiberiu Argint
Primele imagini cu cei doi au apărut în luna iulie, în presa de monden. Atunci, îndrăgostiţii au fost surprinşi ţinându-se în braţe şi sărutându-se pe o plajă din Vama Veche. Deşi despărţirea de George Burcea a fost una extrem de dureroasă, se pare că Andreea iubeşte şi este fericită din nou.

„Înainte să depun actele, l-am mai întrebat o dată dacă este sigur că asta vrea și apoi, pe 1 aprilie, le-am depus, deoarece nu a vrut să se schimbe și nu a fost dispus la reconciliere. Nici nu am vrut să stau agățată și să nu depun actele, mai ales fiind vorba și despre anumite fapte despre care s-a aflat public. Eu mi-am pierdut familia într-un timp foarte scurt, nu înţelegeam ce se întâmpla”, povestea cântăreaţa.