Anamaria Vasile

Veronica și Capacitatea! Ce a făcut la examen tânăra din Blăgești

Vulpita si Viorel sunt promovati in fiecare zi pe micile ecrane, dar sunt amanunte despre ei inca necunoscute.

Veronica Stegaru a devenit o adevarata vedeta, peste noapte. Dintr-o tanara amarata, de la tara, care isi insela sotul, a ajuns sa aiba sute de mii de admiratori. Putini stiu insa cum s-a descurcat femeia la scoala. In mod clar nu este un exemplu care ar trebui urmat de copii care o vad la televizor. Ea si Viorel s-au facut remarcati prin scandaluri, iar mai nou s-a aflat ca Veronica este si agresata fizic.

In ceea ce priveste examenul de Capacitate, am fost curioși să aflăm cum s-a descurcat Veronica. Deja toata lumea stie, potrivit declaratiilor ei, ca nu a fost o elevă stralucita. Intr-una din emisiunile de la Acces Direct povestea ca a fost la scoala, dar a terminat numai 8 clase. Totusi, potrivit playtech.ro, tânăra nu ar fi finalizat ciclul primar de studii. Asta pentru că nici măcar nu s-a prezentat la examenul de Capacitate. Lipsa studiilor Vulpitei nu i-a oprit totusi pe cei de la Acces Direct sa o transforme in vedeta.

Vulpița, bătută! Scandalul momentului în televiziune
Tânăra Veronica ar trece prin momente cumplite din pricina sotului sau. Potrivit lui Emily, fosta asistenta de la Acces Direct, Vulpita este batuta in mod repetat de Viorel. Tanara din Blăgesti i s-a confesat Emilianei, aratandu-i si urmele lasate de corectiile sotului. Asistenta a rabufnit in direct, apoi a acuzat echipa Acces Direct de musamalizare. Toti membri stiau ca Vulpita este batuta, insa nimeni nu a facut nimic pentru tanara femeie.

Se pare insa ca pentru Veronica succesul este mai important decat prietenia. După ce Emily si-a dat demisia tocmai de mila Vulpitei, cea din urma a ironizat-o pe retelele de socializare. Tanara din Blagesti i-a transmis Emilianei ca acum ea e asistenta la Acces Direct și a ras de faptul ca ar fi fost batuta. Atitudinea Vulpitei este usor de inteles. Tanara a prins gustul celebritatii si nu vrea sa renunte la aceasta, oricat ar costa-o. Asta din păcate pentru ea!