Anamaria Vasile

Marcel Pavel pune capăt zvonurilor! Reacție explozivă după ce a fost acuzat că ar fi luat bani să spună că e bolnav de COVID-19

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu COVID-19 cu câteva zile în urmă. Renumitul cântăreț a oferit deja primele declarații despre starea sa de sănătate. Ulterior acestor vești nu tocmai plăcute, care îi vizează și pe cei din echipa Te Cunosc de Undeva, de la Antena 1, au apărut și alte zvonuri legate de întreaga situație.

Marcel Pavel pune capăt zvonurilor
Printre zvonurile care au ieșit la iveală, odată cu anunțul că Marcel Pavel a fost diagnosticat cu noul virus, a fost acela că artistul ar fi luat bani ca să spună toate acestea. Mai mult, este cunoscut că interpretul se afla în calitate de invitat în emisiunea Te Cunosc de Undeva, de la Antena 1, dar și că a intrat în contact cu peste 150 de alți oameni. Printre aceștia se numără și prezentatoarea Alina Pușcaș, diagnosticată pozitiv, dar asimptomatică.

Marcel Pavel pune capăt zvonurilor! Reacție explozivă după ce a fost acuzat că ar fi luat bani să spună că e bolnav de COVID-19 (2)
Marcel Pavel a decis să pună capăt zvonurilor legate de îmbolnăvirea sa cu COVID-19

Marcel Pavel a avut o reacție cu totul explozivă la zvonurile ce au apărut de câteva zile. Artistul a fost acuzat de către fani că ar fi luat bani că să spună că e bolnav de COVID-19. Totodată, a făcut mai mutle declarații acide legate de respectivul subiect considerat controversat. Atât artistul, cât și Ozana Barabancea, dar și Cosmin Seleși se află la spital, în grija medicilor. La rândul ei, Andreea Bălan s-a testat după ce a aflat de întreaga situație, iar rezultatul ei a fost unul negativ. Jurata emisiunii a mărturisit că starea ei este una bună.

Reacție explozivă după ce a fost acuzat că ar fi luat bani să spună că e bolnav de COVID-19
“(…) Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit că să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptâmâni…! Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie! Fraților, eu sunt o persoană cu coloană vertebrală, dreaptă, nu am fost, nu sunt și nici nu o să fiu niciodată implicat politic, clar! Trec prin momente de cumpănă a vieții mele!În loc să veniți în întâmpinarea mea cu un gând bun și cu urări de sănătate v-ați permis să scrieți numai răutăți! Pe cei care ați scris si v-ați permis să mă jigniți și să mă acuzați pe nedrept fără să aveți nici măcar o dovadă că as fi implicat în toată închipuirea aceasta bolnavă a voastră o să vâ scot din listă și o să vă blochez că să nu va mai permiteți să bârfiti la modul ordinar la adresa mea! (…) Găsiți pe altcineva pe care să bârfiți, pe pagina mea nu este loc de așa ceva! Nu am declarat și nu susțin faptul că există acest virus ordinar, nu l-am inventat eu, nu eu v-am blocat în case, nu sunt o autoritate în acest sens, nu sunt virusolog sau epidemiolog pentru a vă spune că acest nenorocit de Covid-19 există sau nu există, întrebați-i pe cei care l-au inventat și l-au răspândit pe întreaga planetă!

Am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, boala care îți dă niște stări cumplite! Faptul că la cele 2 testări de Covid de până acum am ieșit pozitiv la nu mă încântă deloc, dar trebuia sa dau niste lămuriri în acest sens și să vă împărtășesc și vouă această întâmplare nenorocită prin care trec și nu vă doresc la niciunul dintre dv să treceți prin ceea ce trec eu! “, a transmis Marcel Pavel, pe Facebook.