Anamaria Vasile

Iancu Sterp despărțit de Denisa chiar de mama lui? Declarații incendiare:

Adevarul despre despartirea lui Iancu de Denisa. Ce legatura are mama lui.

Iancu Sterp si Denisa s-au despartit dupa intoarcerea razboinicului de la Survivor. Multi dintre fanii barbatului s-au intrebat daca si mama lui a avut o legatura. Acum, fratele lui Culita a dat noi declaratii. Acesta a vorbit si despre implicarea mamei sale in relatiile lui, dar si despre cum ar trebui sa fie iubita perfecta. Denisei nu va fi fericita atunci cand va afla de declaratiile fostului iubit.

S-au placut si au format un cuplu in ciuda diferentelor uriase dintre ei. Din pacate, acestea si-au pus accent si relatia dintre Iancu si Denisa a ajuns la final. Speculatii pe seama despartirii au fost destule. Emy Alupei a fost blamata ca s-a bagat intre ei, dar nu este singura. Si doamna Geta, mama fratilor Sterp a fost considerata vinovata. Iancu Sterp face acum lumina si spune daca mama lui a avut vreo legatura.

„Vă spun și chiar rămâne bătut în cuie. Mie mi-a fost dragă fata, dar eu nu am cunoscut-o și ei nu au avut timp să se cunoască, Iancu fiind plecat ba la o emisiune, ba la alta, ea fiind la Londra”, a spus mama lui Iancu Sterp, după despărțirea dintre cei doi.

„Mama nu are nicio legătură”, a confirmat si tânărul la Teo Show.

Femeia ideală pentru Iancu
Fetelor, fratele lui Culiță e singur! După ce a infirmat relatia cu Emy Alupei, Iancu a povestit cum este femeia perfecta pentru el. Mai mult, exista si un ideal de femeie cu care barbatul isi compara orice viitoare iubita. Tanarul a fost sincer și a spus că ar vrea o fată care să știe să se descurce și cu munca la țară, dar să fie și foarte frumoasă și aranjată. El a mai spus în glumă că mama lui ar vrea o fată cu care să se însoare ea și și-a propus ca pe viitoarea iubită să nu o mai aducă atât de repede acasă.

„Nu mai contează așa mult că are tatuaje sau că și-a injectat ceva în buze. Contează sufletul mai mult. Mi-aș dori să am o viitoare iubită să fie măcar jumate ca sora mea Geta. Ea e o fată, nu știu, ea merge și la oi și mulge, când merge la o nuntă se aranjează e cea mai țiplă. Să fie și jos și sus. Sunt și fete care sunt sincere și caută un bărbat cu care să clădească ceva pe dragoste”, a declarat Iancu.

Loading...