Anamaria Vasile

Ce vedete au picat bacul initial. ”Am luat 10 la oral, dar la scris am obținut doar 3,60…”

Examenul maturității a pus vedetele noastre în dificultate. Deși showbiz-ul este plin de medii peste 9, iată că au fost și excepții.

Examenul de Bacalaureat a fost un hop aproape imposibil pentru unele celebrități. Fie nu au fost la fel de silitoare, sau ”au încurcat” subiectele, cert este că au avut ghinion.

De exemplu, Adelina Pestrițu, fosta prezentatoare a show-lui ”WowBiz” a picat proba scrisă la Limba și Literatura Română, unde a picat cu nota 3,60.

„Am picat la Limba Română. Am luat 10 la oral, dar la scris am reuşit să obţin numai 3,60. Eu am învăţat, dar în loc să scriu despre «Ion», am scris despre «Moromeţii». Am scris patru pagini despre un subiect greşit. În acel an au picat trei sferturi din elevii din ţară la română“, a povestit Adelina Pestriţu.

Nici Iuliana Luciu, fosta asistentă a Simonei Gheorghe în emisiunea ”Acces Direct” de la Atena 1 a picat bacul cu 4,25. Sora Nicoletei Luciu a considerat că e imposibil, așa că a făcut contestație. Surpriza a fost cu atât mai mare când a văzut nota finală: 3,30. Până la urmă, bruneta a reușit să obțină media finală 7,45.