Anamaria Vasile

Ce i-a spus tatăl Lidiei Buble despre Răzvan Simion! „El a mai zis treaba asta”

Formează un cuplu de câţiva ani, însă până acum nu au niciun plan de nuntă. Lidia Buble şi Răzvan Simion mai „copilăresc”, iar tatăl cântăreţei are o părere clară despre toată această situaţie.

Recent, una dintre surorile Lidiei Buble s-a căsătorit, iar la eveniment cântăreaţa a mers singură, prilej cu care ea a explicat ce se petrece.

„Răzvan, oameni buni, are emisiune în fiecare zi de luni până vineri. La noi slujbele de nuntă se ţin duminica. Răzvan nu o să-mi cunoască niciodată părinţii până nu are de gând să ne căsătorim. În momentul în care și-a pus în plan și zice ”Gata!Ne căsătorim!”, vine acasă la tati, vorbește cu el, mă cere…Tati nu acceptă! Tati a zis :”Măi fată, eu am 11 copii, 5 fete, 5 băieți. Dacă o să vă cunosc eu vouă toți iubiții și toate iubitele…” și ei sunt și niște oameni care se atașează foarte repede. Și a zis: ”Nu! Eu vreau să-i cunosc doar pe cei cu care aveți de gând să vă întemeiați o familie.” Eu am mai avut iubiți până la Răzvan, cum era să mă duc cu toți la tati? M-aș fi simțit și prost. Stai că Razvan a zis că mai întâi o să fie botezul lui și apoi nunta! Eu nu știu dacă are de gând sau nu. (n.r. Răzvan să treacă la religia lor) El a mai zis treaba asta… Răzvan știe Biblia, spre rușinea mea, mult mai bine decât mine. ”, a spus Lidia Buble.