Anamaria Vasile

Ce note a luat Andra la BAC. Îți vei schimba instant părerea despre soția lui Cătălin Măruță

BAC-ul sau examenul maturității cum mai este cunoscut reprezintă pentru mulți o etapă foarte importantă a vieții… granița dintre adolescență și tinerețe, atât pentru oamenii simpli, cât și pentru celebrități. Andra se mândrește cu o medie peste 9 obținută la examenul de bacalaureat, iar ea nu este singura vedetă de la noi care a luat note frumoase la BAC.

Nu mai e un secret pentru nimeni că Andra avea concerte dinainte să absolve liceul, dar, cu toatea acestea nu și-a neglijat cursurile și s-a pregătit cu multă responsabilitate pentru examenul de bacalaureat. Jurata de la “Vocea României” a terminat Liceul Economic “A.D. Xenopol” și a dat BAC-ul în 2005. Deocamdată, nu se știu notele obținute de talentata cântăreață la fiecare probă de la examenul maturității, însă pe diploma de Bacalaureat a Andrei este scrisă media 9,07.

După ce a terminat liceul, artista s-a înscris la Facultatea de Psihologie Muzicală din cadrul Universității Spiru Haret.

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).