Anamaria Vasile

Drama lui Mădălin Ionescu: Fiul meu a făcut varicelă la două luni și acum are neuronii prăjiți

Cristina Șișcanu, soția prezentatorului și realizatorului TV Mădălin Ionescu, a acordat mai multe interviuri în care a vorbit despre drama soțului ei, care are un fiu cu probleme neurologice, din prima căsătorie.

Mădălin Ionescu este căsătorit în prezent cu Cristina Șișcanu, cei doi fiind părinții unei fetițe (Petra). El mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară, pe Ștefania și pe Filip.
Soția lui Mădălin Ionescu a dezvăluit faptul că Filip a fost diagnosticat cu probleme neurologice grave și că are nevoie de însoțitor. Aceasta a menționat că ea și Mădălin Ionescu s-au ocupat de Filip și de sora acestuia, în condițiile în care mama biologică îi neglija și îi vede ocazional, de câteva ori pe an.

În interviuri acordate în anii trecuți Mădălin Ionescu a explicat ce s-a întâmplat cu fiul său: acesta contactase virusul varicelei la vârsta de 2 luni, fără a se putea interveni cu un vaccin special imediat după infectare (Vaccinul nu era disponibil în România). Copilul a ajuns în Germania, fără a se găsi o soluție pentru el.
Mădălin Ionescu a adăugat că speră ca starea lui Filip să se amelioreze, dar că „este greu de crezut”, acesta având „neuronii prăjiți” și centrul vorbirii afectat

Cristina Șișcanu îl caracterizează pe Filip ca fiind foarte creativ, talentat la desen și la fotografie. Băiatul este capabil să descarce programe de pe Internet, poate să scrie, are o memorie vizuală foarte bună și este pasionat de hărți, dorindu-și să prezinte vremea, a mai menționat aceasta.