Anamaria Vasile

Bianca Rus, de nerecunoscut! Cum arată acum! „Nu vreau să aud de bărbaţi, nu sunt pregătită”

Bianca Rus a slăbit peste 50 de kilograme, iar acum este de nerecunoscut. Artista are o viaţă socială activă, mai ales de când are o siluetă de invidiat.

Căsătorită pentru doar câteva săptămâni, Bianca Rus aşteaptă acum divorţul. Cântăreaţa a luat legătura cu un avocat, însă nu ştie de ce durează atât de mult procedurile de separare legală de soţul ei, Antonio.

„Am fost plecată prin ţară: Bistriţa, Baia Mare, în mai multe oraşe, şi la spectacole, la părinţi, la bunici. Cânt. Acum, în ultima perioadă, fac parada modei. Nu îmi vine să cred. Mă contactează mulţi pentru parada modei, să defilez în diverse ţinute. Am învăţat să fac piruete. Nu merg tricotată, merg în stilul meu, Bianca Rus. Ăsta e stilul meu, eu rămân Bianca Rus”, a spus Bianca Rus la Teo Show.

Bianca Rus, de nerecunoscut! Cum arată acum! „Nu vreau să aud de bărbaţi, nu sunt pregătită”

Bruneta a suferit răni din cauza unui costum popular în valoare de 5.000 de euro: „Am fost contactată de cineva care doreşte să vândă acel costum. E un costum foarte greu, de Negreşti, de mireasă. Am răni pe corp, am zgârieturi”.

Bianca Rus nu a reuşit să divorţeze. Chiar dacă s-a despărţit de soţul ei, deocamdată nu vrea o altă relaţie.

„Eu sunt bine acum. Sunt Bianca. Mă prezint Bianca grăsuţa. Mă descurc singură, îmi fac cumpărăturile singură. Nu vreau să aud de bărbaţi, nu sunt pregătită să trec de etapa în care mă aflu. Ce să fac, să mă căsătoresc din nou? Sunt singură pentru că am avut supărările pe care le-am avut. A trecut atâta timp, dar parcă nu mi-am revenit de tot în interior. Nu sufăr, viaţa merge mai departe, cum am mai spus! Am prieteni bărbaţi.

Mai am reţineri. Nu îmi place statutul de femeie măritată, chiar dacă a ţinut doar două săptămâni. Nu ştiu de ce durează atât de mult. Nu vreau să vorbesc despre alte persoane (n.r. soţul ei), mă ia supărarea şi încep să plâng”, a explicat ea.