Anamaria Vasile

Anastasia Soare, în topul Forbes al celor mai bogate femei de afaceri din SUA. Ce avere are românca supranumită „regina sprâncenelor”

Românca Anastasia Soare ocupă locul 21 în topul Forbes 2019 al celor mai bogate antreprenoare din America. Averea româncei este estimată la 1,2 miliarde de dolari!

Cea cunoscută drept „regina sprâncenelor la Hollywood”, Anastasia Soare a construit un adevărat imperiu beauty. Cu o avere de 1,2 miliarde de dolari, femeia de afaceri născută în România devansează în topul Forbes nume celebre, precum Kylie Jenner (locul 23), cu o avere de 1 miliard de dolari, cântărețele Rihanna (locul 37), cu 600 de milioane de dolari, și Madonna (locul 39), cu 570 de milioane de dolari, creatoarea de modă Vera Wang (locul 45), cu 460 de milioane de dolari, cântărețele Celine Dion (locul 46), cu 450 de milioane de dolari, Beyonce (locul 51), cu 400 de milioane de dolari, și jucătoarea de tenis Serena Williams, pe locul 80, cu 225 de milioane de dolari.

În topul celor mai bogate antreprennoare din America în 2019, primele trei locuir sunt ocupate de Diane Hendricks (fondatoarea Hendricks Holding Company), în vârstă de 72 de ani, cu 7 miliarde de dolari, Meg Whitman (fost CEO eBay și Hewlett-Packard), cu 3,8 miliarde de dolari, și Marian Ilitch (co-fondator Little Caesars Pizza), cu 3,7 miliarde de dolari. Anastasia Soare a emigrat în America, la Los Angeles, în anul 1989, acolo unde a început să lucreze într-un salon. Ulterior și-a deschis propriul ei salon de înfrumusețare. În prezent, compania fondată de Anastasia Soare distibuie produse cosmetice în peste 3.000 de magazine.