Anamaria Vasile

Iulia Albu nu renunță la «cocoșel»! A venit cu animalul pe umăr la o petrecere

Iată că a venit și rândul celei care critică toate ținutele vedetelor să fie pusă „sub lupă”! Iulia Albu a bifat o apariție controversată la un eveniment monden, VIVA! Party 2019, eveniment organizat miercuri seara la Clubul Diplomatic din Capitală, iar noi nu putem să nu vorbim despre „accesoriul” fashion-bloggerului, care a atras toate privirile. Iulia și-a obișnuit admiratorii cu stilul său vestimentar deloc timid, care reușește întotdeauna să stârnească reacții, fie ele negative sau pozitive.

Iulia Albu, cu cocoșul pe umăr la un eveniment
Iulia Albu a ales să poarte o rochie roșie cu inscripții colorate, folosindu-se de tușa sa extravagantă în accesorizarea acesteia. Aceasta a purtat o perucă închisă la culoare, câteva bijuterii stridente: o asociere de mărgele și coliere, însă cel mai de preț „accesoriu” a fost reprezentat de animalul de companie al vedetei, celebrul cocoș pe care l-a făcut cunoscut până la această oră, având în vedere că, de-a lungul timpului, l-a adus și în emisiuni TV, explicându-și aprecierea și iubirea față de pasărea domestică.

Acesta a fost purtat pe umăr, simțindu-se în largul lui sub peruca vedetei. Iulia Albu nu s-a mulțumit, însă, doar cu cocoșul pe post de accesoriu, așa că și-a luat cu sine și o umbrelă, pe care a folosit-o pentru a poza în fața camerelor de luat vederi. Criticul de modă a purtat și o pereche de cizme lungi, care costă în jur de 1.000 de dolari.