Anamaria Vasile

Mia Khalifa a făcut publice primele imagini după operație! Unul dintre sâni i-a „explodat” după ce a fost lovită de un puc la un meci de hochei

Mia Khalifa a fost unul dintre cele mai mari staruri din industria filmelor pentru adulți înainte de a renunța la această meserie. Actrița de 26 de ani este extrem de populară pe rețelele de socializare, fiind urmărită pe Instagram de peste 15 milioane de internauți.

În 2018 ea a fost lovită de un puc în unul din sâni. Incidentul a avut loc la un meci de hochei, iar ea a avut nevoie de o operație. Unul dintre implanturi a explodat în urma impactului, ia sânu ei s-a „dezumflat”. Scurgerile de silicon pot cauza infecții grave, motiv pentru care ea s-a dus la medic.

Mia Khalifa a făcut publice imagini de după operație
Într-o postare făcută publică pe pagina ei de Instagram, Mia Khalifa le-a dezvăluit fanilor o fotografie imaginile surprinsă după operație. Tot atunci ea a anunțat că a publicat pe Youtube un video detaliat despre operația ei.

La doar o săptămână după ce a ajuns pe internet, filmulețul a strâns aproape 25 de mii de vizualizări și sute de comentarii.