Anamaria Vasile

„După ce am fost căsătoriți timp de 50 de ani, într-o zi am privit-o atent pe soția mea și i-am spus următorul lucru”

„După 50 de ani de căsătorie, într-o zi am privit-o atent pe soția mea și i-am spus: acum 50 de ani aveam o casă mică, o mașină veche, dormeam pe canapea și ne uitam la un televizor mic, în schimb, în fiecare noapte dormeam alături de o fată frumoasă de 19 ani.

Acum, am o casă mare şi scumpă, multe mașini, un pat imens într-un dormitor luxos, TV color cu ecran mare, însă dorm într-un pat cu o femeie de 69 de ani. Încep să mă îndoiesc de căsnicia mea.”

Soția mea este o femeie foarte înțeleaptă. Nu s-a supărat şi nici nu m-a certat. Doar mi-a propus să-mi găsesc o fată de 19 ani, iar ea va avea grijă să trăiesc din nou într-o casă mică, să dorm pe o canapea ruptă și mă uit la un televizor alb-negru.”

Citeste si De ce femeile plinuțe îi fac pe bărbați mai fericiți

Un bărbat este fericit alături de o femeie care îl iubește, îl respectă și îl înțelege. Totuși, un nou studiu condus de departamentul de psihologie al Universității Naționale din Mexic a ajuns la concluzia că bărbații care sunt într-o relație cu femei plinuțe sunt de zece ori mai fericiți față de cei care sunt într-o relație cu femei slabe.

Deși ai crede că formele femeilor plinuțe sunt cele care îi fac extrem de fericiți, se pare că adevărul este altul. Ești curioasă cum pot femeile cu forme să își facă partenerii fericiți? Află mai jos!

Iată de ce femeile plinuțe îi fac pe bărbați mai fericiți!

Potrivit studiului menționat mai sus, se pare că bărbații zâmbesc mai mult în compania unor partenere plinuțe și tind să rezolve probleme mai rapid cu ajutorul acestora.

Cu așa partenere amuzante și descurcărețe alături, nici nu este de mirare că barbatii preferă să rămână o viață întreagă alături de perechea lor!

Numărul în plus de kilograme vine cu o serie de efecte pozitive, printre care se află și faptul că aceste femei pot să anticipeze nevoile jumătății lor și să le satisfacă toate dorințele.

Sunt mult mai atente la sentimentele celui drag și tind să țină cont mai mult de starea partenerului lor, față de femeile slabe.

Acest studiu a ajuns și la concluzia că femeile plinuțe au probleme în ceea ce privește conceperea de copii și suferă din cauza kilogramelor.

Totuși, acest lucru nu trebuie să te dezamăgească. Toată lumea știe că femeile sunt un fel de creaturi magice, care pot face orice atunci când își pun ceva în minte, chiar și copii!

Deși acest studiu are la bază date reale, trebuie să știi că dragostea dintre două persoane nu depinde de numărul de kilograme pe care îl ai, ci de alte lucruri, mult mai importante.

Toată lumea are un tip de persoană de care este atrasă, iar în acest caz nu mai contează ce îți spune mintea sau cei din jur. În aceste situații, doar vocea inimii este cea care ia deciziile!

Așadar, femei din lumea întreagă, slabe, scunde, plinuțe sau înalte, atât timp cât vă iubiți partenerul și îi oferiți toată dragostea de care are nevoie, nu contează ce vă arată cântarul. Iubește-l din toată inima și vei vedea că vei avea o relație fericită!