Anamaria Vasile

20 de semne că iubitului tău nu îi mai place de tine. Dacă ai 10/20, urmează să vă despartiti

Fiecare relație începe cu dragoste și pasiune, dar uneori lucrurile se schimbă. Unii dintre parteneri își pot pierde interesul pentru relația lor și pentru persoana respectivă, iar apoi relația se apropie de final.

Cu toate acestea, există semne care te pot ajuta să observi dacă partenerul tău și-a pierdut interesul pentru tine.

1. E de obicei indisponibil

Unii oameni nu merită timpul tău, dar într-o relație, timpul este esențial pentru a-i arăta partenerului că-l iubești și-l apreciezi. Dacă observi că partenerul tău a devenit prea ocupat și nu este disponibil pentru tine, atunci înseamnă că și-a pierdut interesul pentru tine.
Trebuie să știi că relația ta are probleme dacă partenerul tău preferă să petreacă timp cu prietenul său în locul tău.

2. Îndoielnic

Dacă partenerul tău pare confuz atunci când îl întrebi de viitorul relației voastre și își arată interesul doar atunci când îi vorbești de despărțire, și după își revine iar,e clar că nu mai simte la fel. Nehotărârea e un semn că și-a pierdut interesul.

3. Centrul de atenție

Este normal ca fiecare dintre noi să aibă propriile țeluri și dorințe, dar dacă partenerul își pune întotdeauna nevoile proprii mai presus de tine, nu îi pasă de tine.

4. Întotdeauna dă vina pe tine

Indiferent dacă ai greșit sau nu, el te va învinovăți mereu. Nu aveți o relație sănătoasă dacă nu puteți vorbi în mod deschis și sincer .
Și dacă partenerul tău te lasă în mijlocul unei conversații fără a rezolva lucrurile, nu îi pasă de viitorul vostru.

5. Aroganța

Nimeni nu ar trebui să trateze orice persoană ca și cum ar fi mai nesemnificativă . Când partenerul tău începe să te trateze ca și cum i-ai fi inferior , trebuie să știi că nu îi pasă de modul în care te simți.

6. Nu te respectă

Când ajungi într- o perioadă în care partenerul tău nu are grijă de lucrurile care îți aduc fericire, trebuie să știi că dragostea lui pentru tine nu mai este.

7. Fără sprijin

Dacă ai un partener care nu te susține, poate fi vorba de o relație nesănătoasă. O relație are nevoie de sprijin reciproc pentru a fi sănătoasă și puternică.

8. Te tratează ca pe un străin

Fiind într-o relație îndelungată în care partenerul tău nu vrea să-i întâlnești familia și prietenii înseamnă că nu are intenții serioase.
În felul acesta, începi să te simți ca un străin pentru el, și te duci pe fundul listei sale de priorități. Deci, ar putea însemna că nu e interesat de o relație serioasă cu tine.

9. Te simți fără valoare

Din când în când, trebuie să auzim cu toții niște laude de la cei dragi. Dacă partenerul tău nu îți spune cât de mândri sunt de la tine și de realizările tale și că doresc să lupte, înseamnă că nu le pasă de relația ta.

10. Își cere scuze și atât

Chiar dacă partenerul tău își cere scuze, dar face același lucru în mod repetat, o face degeaba. Când ești cu un astfel de partener, poți pierde orice dorință de a lupta pentru relația voastră.

11. Vrea să te schimbe

O persoană care te iubește cu adevărat, te va accepta așa cum ești fără să se gândească să te schimbe.

12. A face dragoste fără dragoste

Când partenerul tău vrea doar să fie intim cu tine și nu-i pasă de sentimentele tale, el nu te iubește. Intimitatea fizică este întotdeauna modul de a-ți exprima dragostea față de cineva.

13. Infidelitate

Infidelitatea e unul dintre cele mai mari semne că nu există iubire într-o relație.

14. Nu te protejează

Partenerul tău ar trebui să te protejeze, dar asta nu înseamnă că ar trebui să sară de pe un acoperiș pentru tine. Oricum, partenerul tău trebuie să încerce să te facă să te simți mai bine atunci când ai moralul la pământ.
O persoană care te iubește cu adevărat nu te va abandona niciodată mai ales atunci când viața devine dificilă.

15. Nu-și amintește ce spui

Când cineva este important pentru tine, asculți ce are de spus. Când nu-ți pasă de cineva, asculți fără să înțelegi ce spune. Un semn că partenerul tău și-a pierdut interesul este atunci când nu-și mai aduce aminte de nimic pe din ce ai spus vreodată.

16. Plângi frecvent

Cu toții ne exteriorizăm când suntem răniți. Dacă plângi frecvent deoarece partenerul tău te-a rănit, relația ta este departe de a fi sănătoasă. Fiecare persoană trebuie să-și asume responsabilitatea pentru acțiunile și cuvintele sale. Dacă nu îi pasă cum te simți, trebuie să te desparți .

17. Face planuri de unul singur

Dacă face planuri fără a acorda atenție dorințelor și gândurilor tale, indică faptul că partenerului nu îi place să petreacă timp cu tine.

18. Nu dorește să se implice

Dacă simți că relația ta este mai dificilă decât înainte, nu înseamnă că e vina ta. Dacă pare dezinteresat și nu pare dornic să își ia un angajament față de tine, nu e vina ta. Pur și simplu nu mai e încântat de relație.

19. Certuri constante

Când ajungi la un moment în care tu și partenerul tău nu puteți vorbi despre nimic fără ca el să transforme discuția într-o ceartă, înseamnă că ceva este în neregulă.
O relație sănătoasă necesită o abilitate de a vorbi despre probleme pentru a găsi soluții și de nu pentru a crea unele chiar și mai mari.

20. Nu mai există pasiune

Dacă partenerul tău nu mai arată pasiune și dorință de a fi cu tine într-un mod intim, înseamnă că relația ta nu este la fel de bună ca la început. O relație puternică trebuie să aibă pasiune, iar atunci când lucrurile se estompează, ambii parteneri trebuie să depună eforturi pentru a revigora pasiunea.