Anamaria Vasile

7 Lucruri pe care barbatii le fac numai atunci cand iubesc cu adevarat

Concentrându-ne pe ce face un bărbat când iubește cu adevărat, iată câteva acțiuni care arată că este îndrăgostit până peste cap de partenera lui de viață.

1. Ascultă cu adevărat

Este acolo când ai nevoie să vorbești. Te ascultă cu adevărat, înțelege ce spui, este acolo pentru tine indiferent de situație și, cel mai important, este dispus să îți dea sfaturi doar dacă ai nevoie de ele (fără să se supere când decizi să îți asculți intuiția și să faci ce consideri tu că este mai bine pentru tine).

2. Va avea argumente cu tine

Nu vor fi certuri dificile, însă vor fi argumente aprinse. Și nu va pleca atunci când lucrurile vor fi mai neplăcute, din contra. Va sta în fața ta, te va asculta și, la rândul lui, va spune ce are pe suflet astfel încât să rezolvați problemele pe care le aveți (da, este dispus să faceți compromisuri).

3. Va face sacrificii pentru fericirea ta

Acesta ar putea fi unul dintre cele mai mari semne că pentru el ești mai importantă decât orice pe această lume. Acesta este un mod de a îți arăta dragostea și respectul pentru tine.

4. Va lupta pentru dragostea ta

Un bărbat care te iubește cu adevărat va lupta pentru ca tu să îl iubești cu adevărat. El se simte norocos că te are în viața lui și nu se culcă pe-o ureche. Din contră, zi de zi încearcă să te recucerească și să îți demonstreze cât de mult ține la tine.

5. Va fi mândru de toate realizările tale

El este cel mai mare susținător al tău și întotdeauna va fi mândru de realizările tale, te va susține și te va împinge de la spate pentru a lupta și a îți urma visurile.

Nu există nicio concurență în dragoste și astfel nu se va simți niciodată amenințat de tine.

6. Îți va spune cât de frumoasă ești chiar și în cele mai dificile zile ale tale

… pentru că atunci vei avea nevoie cel mai mult să fii apreciată, iubită, înțeleasă. El te va iubi pentru sufletul tău frumos, nu pentru aspectul tău. Superficialitatea nu va fi niciodată baza iubirii sale.

7. Va renunța la măști pentru tine

Nu îi va fi teamă să își arate vulnerabilitatea în fața ta și să împărtășească temerile lui.