Anamaria Vasile

Cand iti ignori femeia, nu faci altceva decat sa o inveti cum sa traiasca fara tine

Stii mitul conform caruia atunci cand o persoana pare mai distanta si dezinteresata, ceilalti devin mai obsedati de aceasta? Multi barbati cred in continuare in mod gresit ca atunci cand iti ignori femeia, poti obtine ceea ce vrei.

Acestia cred ca prin ignorarea acesteia o fac sa ii urmareasca si sa fie mai aproape de ei. Unii oameni chiar cred ca, daca se poarta urat cu partenera, aceasta le va oferi mai multa atentie si iubire. Dar cand iti ignori femeia, nu faci altceva decat sa o inveti cum sa traiasca fara tine. Iata de ce!

Iti ignori femeia? Aceasta invata sa traiasca fara tine

Ei bine, multi barbati uita faptul ca aceste tehnici de manipulare ar putea functiona doar cu fete fara experienta, niciodata cu femei adevarate. O femeie adevarata stie ce vrea. Aceasta este o persoana implinita, care nu are timp de jocuri.

Daca esti pregatit sa fii sincer cu ea, sa o iubesti si sa te porti frumos, ea va face acelasi lucru pentru tine. Pe de alta parte, daca aceasta observa ca nu esti sincer, daca incerci sa apelezi la diferite jocuri sau daca nu esti serios in legatura cu relatia, aceasta va pleca fara sa se uite inapoi.

Pentru ca stie ca atunci cand iubesti cu adevarat pe cineva, nu poti ignora acea persoana. Cand iubesti pe cineva, nu iti poti retine iubirea si afectiunea, pentru ca nu ar fi un lucru productiv.

O femeie adevarata iubeste sa fie iubita si pretuita si sa primeasca atentie tot timpul. Vrea sa fie sigura ca o sa fii alaturi de ea si ca poate conta pe tine intotdeauna.

Daca nu ii oferi ceea ce vrea, te va parasi. Atat de simplu este. De asemenea, multi barbati cred ca intr-o relatie nu este foarte bine sa isi arate sentimentele adevarate partenerei. Uita ca la baza oricarei relatii de succes este sinceritatea. Iar o femeie adevarata valorifica sinceritatea mai mult decat orice.

Aceasta stie ca nu poate avea intimitate adevarata cu un partener care minte.

Daca vrei sa ai o femeie adevarata in viata ta, inchide telefonul cand esti cu ea si concentreaza-te doar la ea. Ai grija de ea, iubeste-o si fii atent. Si intotdeauna trateaz-o cu respect. Doar daca te porti astfel cu ea se poate indragosti de tine si te poate rasplati cu mai multa iubire, iar acesta ar putea fi inceputul unei relatii frumoase bazate pe incredere, iubire si sinceritate.