Anamaria Vasile

Femeile anului 2019. Toti barbatii vor sa le puna lumea la picioare

Anul 2019 vine cu schimbari in viata catorva zodii pe plan sentimental si le aduce un nou suflu, schimbandu-le perceptia asupra vietii, dar aducandu-le si mult noroc in dragoste.

Iata care sunt cele 6 zodii de femei care vor avea parte de foarte multa atentie in anul 2019 si pe care toti barbatii vor incerca sa le cucereasca:

1. Sagetator

Una dintre cele mai atractive parti fizice ale femeii Sagetator sunt buzele. Aceasta zona a corpului atrage genul opus catre ele deoarece le face foarte senzuale. Desi femeile Sagetator sunt in general nesigure in privinta frumusetii lor, ele au caracteristici fizice foarte frumoase si delicate. Ele si le accepta insa destul de greu. In plus, empatia lor le face sa fie si mai atractive pentru barbati.

2. Berbec

Femeile Berbec sunt caracterizat printr-o frumusete naturala. Senzualitatea care se simte in privirea ei este incomparabila cu a altei femei din zodiac si ea stie foarte bine asta si se foloseste la maxim de aceasta arma de seductie. Sprancenele sale, în combinație cu vivacitatea aspectului său, ii fac pe barbati sa suspine si sa le doreasca.

3. Pesti

Pestii sunt una dintre zodiile cu cea mai mare atractie fizica naturala. Punctul lor forte sunt picioarele. Această parte a corpului lor este senzuală și fascinantă. De asemenea, femeile Pesti impresioneaza prin inteligenta lor, dar sunt caracterizate si de un mister, care le face si mai interesante in fata barbatilor.

4. Rac

Femeia Rac este speciala, deoarece are o scanteie in ochi care atrage la nebunie sexul opus. Deși are nevoie de o încurajare sau de un semnal ca este placuta, ea este capabil să acționeze de una singura atunci când are intenția de a cuceri. Femeia Rac preferă să comunice prin gesturi în loc de cuvinte. Ea cucereste prin atitudinile ei eleganta si subtila si rareori ezita.

5. Scorpion

Femeia Scorpion este o profesoara în arta seducției. Personalitatea sa enigmatică face ca această femeie să fie o adevărată dependență. Caracteristicile fizice prin care femeile Scorpion atrag cel mai mult genul opus sunt urechile, umerii si ochii.