Anamaria Vasile

SuperLuna din 21 ianuarie vine cu surprize pentru zodii.

In noaptea dintre 20 și 21 ianuarie, SuperLuna își va face apariția, deci vom avea de-a face cu o eclipsă totală de lună. Aceasta va dura o oră și 2 minute, iar eclipsa parțială va avea o durată de trei ore și 17 minute.

SuperLuna va fi vizibilă în partea de vest a Europei și Africii și va putea fi văzută complet în America de Nord și de Sud. Timp de o oră, oamenii vor rămâne impresionați de culoare roșie-portocalie a lunii, iar fotografiile extraordinare vor apărea necontenit pe rețelele sociale.

Ultima eclipsă de lună s-a petrecut în luna iunie a anului 2018, iar următoarea va fi văzută în anul 2021.

Zodiile vor fi afectate în mare măsură de acest fenomen astral. Unele dintre cuplurile stabile se vor destrăma, iar nativele vor trece prin schimbări temperamentale accentuate.

Iată ce se întâmplă cu fiecare zodie pe data de 21 ianuarie:

Berbec

Femeile Berbec încep să fie recalcitrante, să se agite din toate nimicurile și să exagereze orice lucru minor care li se întâmplă. Sfatul astrelor este să se relaxeze cât de mult pot, pentru a se detașa de ceea ce se întâmplă în viața lor la momentul actual.

Taur

Nativele acestei zodii nu vor suferi mari schimbări comportamentale, deoarece știu cum să-și mențină calmul și echilibrul în orice circumstanță. SuperLuna le aduce puțin mai multă oboseală, dar nimic mai mult.

Gemeni

Nativele Gemeni dau semne că nu mai suportă absolut nimic din ce face partenerul, motiv pentru care se ajunge la certuri foarte grave, în care reproșurile și cuvintele grele își spun cuvântul. Partea bună este că această perioadă trece repede și lucrurile revin la normal.

Rac

Femeile din această zodie se vor confrunta cu despărțirea de iubit. SuperLuna le face să vadă viața și relația într-un alt mod, fapt pentru care devin nemulțumite și pun punct legăturii de dragoste.

Leu

Leoaicele sunt femei orgolioase și dificile din fire, iar aceste trăsături se accentuează în această perioadă a lunii și devin insuportabile pentru cei din jur. Sfatul astrelor este ca aceste native să se liniștească și să încerce să-și găsească rațiunea în orice situație.

Fecioară

Fecioarele vor trece prin situații dificile, greu de depășit, iar una dintre acestea constă în despărțirea de iubit. Relația se schimbă complet, iar înțelegerea și buna-dispoziție dispar fără urmă.

Balanță

Pentru femeile Balanță, lucrurile nu se vor schimba foarte mult din cauza fenomenului astral. Lucrurile vor decurge la fel ca înainte, singura diferență fiind pesimismul de care vor da dovadă.

Scorpion

Nativele Scorpion se vor transforma total, nu vor mai avea pic de milă față de sentimentele celor apropiați și vor spune tare, clar, răspicat și dur tot ceea ce gândesc. Prietenii și familia vor lua distanță de aceste native în zilele afectate de fenomen.

Săgetător

Săgetătorii se vor confrunta cu probleme în relația de cuplu, dar vor ști cum să gestioneze fiecare situație. Calmul și răbdarea specifice acestei zodii reprezintă calitățile cu care acestea își pot face drum lin prin viață.

Capricorn

Femeile Capricorn vor pune punct relației de dragoste, deoarece consideră că anumite lucruri esențiale pentru un cuplu stabil lipsesc cu desăvârșire. Decizia le va sfâșia sufletul, dar vor considera că așa este mai bine pentru ele.

Vărsător

Pentru zodia Vărsător se anunță schimbări majore de comportament. Optimismul, generozitatea și calmul dispar peste noapte și încep să-și facă simțită prezența nervozitatea și agitația.

Pești

Nativele Pești vor avea parte de o surpriză de proporții. Persoana iubită le va dărui un bilet de avion pentru o vacanță exotică, așa cum și-au dorit de foarte mult timp. Fericirea va fi la cote maxime, iar buna-dispoziție se va instala garantat în relația de cuplu.