Anamaria Vasile

Nu faceti aceleasi greseli! Motivele pentru care Florin Busuioc a ajuns la infarct

Viața lui Busu s-a schimbat după infarctul suferit! Acum, prezentatorul trăiește după noi reguli și muncește mult mai puțin decât inainte. Iată cum arată acum viața lui și ce planuri are pentru 2019!

Busu este mult mai atent la programul său

După infarctul miocardic suferit, doctorii i-au recomandat lui Busu să fie mai atent la programul său. Așadar, acesta o să ne prezinte vremea, la Știrile PRO TV de seară și de noapte.

Potrivit unui interviu, acordat jurnaliștilor de la Libertatea.ro, Florin Busuioc este nevoit să renunțe la știrile de dimineață, la teatru și la orice al proiect, „iar pentru o vreme, iese din calcul emisiunea de travel culinar” pe care intenționa să o facă, a declarat acesta.

Florin Busuioc: „Nu am mai simțit nevoia să fumez și nici acum nu simt”

O altă schimbare care vine în viața lui Florin Busuioc este lipsa nevoii de a fuma: „Am fumat 37 de ani, 3 pachete pe zi. Iar acum, când m-am lăsat, în urma acestui atac de inimă, m-am lăsat fără nici un fel de problemă. După ce mi-am revenit, nu am mai simțit nevoia să fumez și nici acum nu simt.

A fost ca un dat, pur și simplu mi s-a șters din memorie că am fumat. Nu mi-a rămas absolut nimic în minte: nici gest, nici gust, nici miros, nici nevoie, nimic”, a mărturisit acesta.

De asemenea, medicii i-au recomandat lui Florin Busuioc să nu facă efort prea mare, să facă plimbări zilnice, dar să nu se obosească foarte mult, deoarece în această perioadă foarte importantă este recuperarea – șase luni durează refacerea oaselor rupte.

După această perioadă delicată, Busu este hotărât să acorde mai mult timp scrisului și familiei: „Am vorbit cu soția mea să scriem ceva împreună.

Ea scrie foarte bine, eu nu atât de bine ca ea și am zis că am scrie ceva împreună. Poate o piesă de teatru, nu știu. E un lucru pe care l-am neglijat multă vreme, poate că undeva dorința există, dar acum a răbufnit și chiar vreau să facem asta”, a declarat prezentatorul Știrilor Pro Tv.

Întrebat ce sfat le-ar da oamenilor după această experienţă, Busu a replicat: „Asta e cel mai important: să uiţi că există rahaturi, nimicuri, lucrurile astea mărunte care ne macină şi ne freacă toată ziua trebuie lăsate de-o parte, trebuie să te arunci în viaţă lăsând de-o parte toată micimea asta şi să fii mai atent la tine.

Am auzit o chestie foarte interesantă: la 20 de ani crezi că poţi schimba lumea şi lupţi. Pe la 40 de ani îţi dai seama că nu poţi schimba lumea şi crezi că îi poţi schimba pe cei din jur, iar la 60 de ani îţi dai seama că nici pe ei nu-i poţi schimba şi începi să te schimbi pe tine. Asta am să fac şi eu“.