Anamaria Vasile

Mamă eroină, în lacrimi! Drama copiilor daţi afară din casă în mijlocul iernii

Daţi afară din casă, de propriul tată! Este povestea tristă a patru frăţiori, care au ajuns să locuiască pe unde apucă. Să-şi care bagajele dintr-un loc, în altul, în plină iarnă şi să rişte, în orice clipă, să îngheţe sub cerul liber. Asta, în timp ce tatăl lor s-ar distra cu o altă femeia, acuză mama celor mici, o tânără de 27 de ani.

E iarnă, e frig, însă râsetele copiilor parcă îţi încălzesc sufletul. O fetiţă ne face cu mâna! Ne atrage atenţia şi ne apropiem de ea!

Cu o voce coborâtă parcă din ceruri ne zice numele ei. O cheamă Medeea şi ochii săi, de-o frumuseţe rară, ar spune multe. Însă fetiţa preferă să ne… cânte. Zâmbeşte, se uită la noi fix şi începe timid.

“Situaţia şi faptul că nu am avut niciodată o casă, m-a făcut să mă las călcată în picioare, să fiu batjocorită. Am fost scuipată în faţă!

Am rămas cu scuipatul în faţă. Da, da. Nu o dată. Şi mama mea a fost martoră. Şi nu m-a lovit doar pe mine, şi pe mama mea. Mama mea are certificat medico- legal. Am fost luată de gât şi dată afară ca pe un câine”, a spus Roxana Crudu pentru Acces Direct.

Roxana Crudu îşi doreşte doar un loc al ei, acolo unde să poată să îşi crească copiii fără să fie jignită şi bătută.