Anamaria Vasile

57 de copii abandonați la secția pediatrica Sf. Maria din Iași au nevoie de ajutor: „au nevoie de părinți si de dragoste”

Personalul medical care se ocupa de copii este format din doua asistente si un medic. Din pacate, cei trei nu fac fata situatiei, scrie financiarul.ro.

„Facem un apel la toti cei care vor sa dea un ajutor, cat de mic, unor copii cu varste intre 0-2 ani, abandonati.

Sectia de recuperare pediatrica Sf. Maria Iasi are in ingrijire 57 de copilasi abandonati cu varste intre o luna si 2 ani. Centrul de ingrijire se afla in spatele Maternitatii Elena Doamna.

Cine doreste sa contribuie cu ceva (pampers in primul rand, bani, haine si jucarii – noi sau second hand – hainute mai mult de interior pentru ca nu au fost niciodata scosi afara, fiind doar cateva asistente care se ocupa de ei) poate lua legatura cu: Anca Craciun (0749067014); Alexandra Parnic (0753856441); Irimiea Adrian (0756646441); Olaru Alina (0745557985); Diana Padure (0745831521).

Transmiteti acest apel si altor persoane care credeti ca ar putea ajuta – oricit de putin ar da fiecare, conteaza foarte mult!

Sunt copii care la 9 -10 luni nu stiu sa stea in fundulet datorita faptului ca au patutul prea mic incat nici nu se pot intoarce pe burtica.

Sunt copii care in loc de pampersi folosesc pelinci învelite în celofan… nu mai vorbim de faptul ca duc lipsa de hainute, medicamente, servetele, mancare, jucarii, papucei si cel mai important: au nevoie de parinti, de oameni cu inima mare, de dragoste…”, este anuntul lansat de comitet.