Anamaria Vasile

Loredana Groza a fost acuzata de fani ca a exagerat cu operatiile estetice, iar acum a publicat noi imagini cu ea fara pic de machiaj. Vezi cum arata nemachiata: „Tu imbatranesti…”

Loredana Groza, una dintre cele mai bune voci feminine de la noi, a fost criticata in ultimele luni de fani, care sustin ca ar fi exagerat cu operatiile estetice la nivelul fetei. Insa, recent Loredana le-a inchis gura tuturor, publicand de cateva zile imagini cu ea nemachiata.

La sfarsitul anului trecut, Loredana si-a facut o schimbare de look si a optat pentru extensii de par si un machiaj strident, care nu a fost deloc pe placul faniilor. Acestia i-au spus ca incepe sa semene cu Bianca Dragusanu si au intrebat-o daca si-a facut ceva la fata. Loredana a reusit insa acum sa le inchida gura tuturor, postand noi imagini cu ea nemachiata pe retelele de socializare.

Celebra artista va implini anul acesta 49 de ani, dar nu-si arata deloc varsta si e la fel de frumoasa ca in tinerete si abia daca se vad cateva riduri pe fata.

„Sunteti atat de frumoasa nemachiata, aratati minunat”, „Ce frumoasa esti naturala, Lory”, „Bravo, Loredana, esti superba, foarte bine ca te mentii in forma, respect”, „O buna dovada pentru (invidiosi si invidioase) cat de frumoasa esti si nemachiata”, „La naiba…tu imbatranesti Lori?!”, „Nu stiu ce filtre folosest, dar arati extraordinar..”, au fost cateva dintre comentariile faniilor.