Anamaria Vasile

Ionut Dolanescu si Dragos nu si-au mai vorbit de 10 ani! Ce se intampla acum intre ei

Din pacate, razboiul fratilor Dolanescu! Acestia nu si-au mai vorbit de 10 ani de zile! Cu toate ca amandoi urmeaza sa fie in doliu pentru tatal lor, Ion Dolanescu, se pare ca tristetea nu i-a apropiat. Parastasul marelui cantaret de muzica populara va avea loc pe 18 martie, facut de Dragos, iar pe 19 martie va fi cel facut de Ionut Dolanescu.

“Fratele meu mai are putin si o aduce pe Maria Ciobanu in carucior, pe scena, numai sa faca bani! Femeia are aproape 80 de ani si Ionut nu o lasa in pace sa-si traiasca varsta”, a declarat Dragos pentru Click!

Ionut Dolanescu si Dragos, razboi de 10 ani!

Batalia celor doi pentru averea tatalui, Ion Dolanescu, s-a incheiat dupa 9 ani de procese si discutii care pareau ca nu mai au capat. Acum, Ionut si Dragos Dolanescu nu sunt in relatii bune, astfel ca parastasul se va tine in doua transe. ”Am vorbit deja cu parintele Caramizaru si i-am spus ca vreau sa vin in tara pentru pomana tatalui meu si sa pregatim tot ce trebuie. Mai stiu ca unchiul Titi va face in numele fratelui meu pe 19 martie.

Abia astept sa vin in tara sa aprind o lumanare la mormantul lui tata. In ultimii ani am fost ocupat cu partidul si cu alegerile din Costa Rica si nu am mai reusit sa ajung in Romania in luna martie”,a declarat sursa citata.

Maria Ciobanu, despre relatia cu Ion Dolanescu

“La 26 februarie 1972 l-am nascut pe Ionut. Eram insarcinata in luna a noua si imi spusese doctorul ca mai dureaza doua saptamani si am plecat in turneu, la Pitesti. Cand m-au apucat durerile era 12 noaptea. Soferul bause. Am chemat-o pe Ileana Sararoiu. Am iesit pe strada. Erau multe taxiuri. A venit un batran care a spus hotarat: «Doamna, va duc eu la Bucuresti».

Intre timp a venit si Ion si ne-am oprit direct la Polizu. Si l-am nascut pe Ionut… Asa m-am bucurat ca era baiat… Ca eu am suferit foarte mult ca femeie in viata… Am stat langa el pana la 2 ani si trei luni, cand instanta a decis sa ramana cu tatal lui. Dar sunt fericita ca acum imi este alaturi”, a declarat Maria Ciobanu despre Ion Dolanescu.