Anamaria Vasile

Cum sa scapi de infectia urinara cu acest suc miraculos

Infectiile urinare la femei, in special cele joase ca cistita, pot avea simptomatologie discreta. Importanta depistarii infectiilor urinare si decizia de a merge la medic sunt importante pentru ca infectiile urinare care recidiveaza frecvent pot conduce la complicatii infectioase.

Usturimile a urinare apar frecvent in ITU (infectii ale tractului urinar), dar pot sa apara si atunci cand exista o iritatie in zona orificiului uretral. Adesea aceste usturimi, daca au drept cauza o infectie urinara joasa (cistita sua uretrita), se asociaza cu tenesme.

Tenesmele urinare se refera la senzatia de urinare incompleta. Acest simtpom este specific infectiilor urinare si se asociaza frecvent cu usturimile uretrale si urinarile frecvente.

Acest remediu te va ajta sa te vindecu de infectie. Pentru a-l prepara, ai nevoie de:
• 400 de grame de pepene verde
• 100 de grame de merisor
• 150 de grame de afine
• 1 lamaie decojita

Eliminati semintele din pepenele verde si decojiti lamaia. Folositu un storcator sau un blender de mare viteza pentru a prepara un suc din toate aceste ingrediente. Beti un pahar de suc de trei ori pe zi.
Infectia urinara este cauzata preponderent de bacterii si poate afecta orice parte a sistemului urinar, de la rinichi, la uretra sau vezica.

De cele mai multe ori, aceste bacterii daunatoare organismului patrund, prin diferite cai, in sistemul imunitar, insa organismul le elimina rapid. Atunci cand agentii patogeni reusesc sa invinga sistemul natural de aparare al organismului, se inmultesc si provoaca infectii.

In 90% dintre cazurile de infectii urinare, cea responsabila de declansarea bolii este bacteria Escheria coli (E.coli)