Anamaria Vasile

Daca vrei sa stii cat de sanatos este ficatul tau, verifica-ti limba. Aici apar semne importante, care te pot trimite la medic. Vezi cum le recunosti

Daca vrei sa stii cat de sanatos este ficatul tau, verifica-ti limba. Aici apar semne importante, care te pot trimite la medic. Vezi cum le recunosti.

Limba iti poate da informatii importante despre tractul digestiv si ficat, potrivit liverdoctor.com. De exemplu, daca este acoperita de o pelicula albicioasa, ai o digestie proasta, un ficat lenes ori un dezechilibru al florei intestinale.

Daca limba albicioasa este insotita de respiratie urat mirositoare, inseamna ca organismul tau nu produce suficient acid clorhidic. In aceste conditii, ai probleme cu digestia alimentelor bogate in proteine, precum carne, fructe de mare sau oua. Dupa o masa ce contine aceste produse, te simti balonata si greoaie.

Daca observi o pelicula albicioasa in spatele limbii, colonul tau nu functioneaza bine si are nevoie de o detoxificare. O crestatura pe varful limbii poate anunta probleme cu inima, fizica sau psihica. Limba trebuie sa fie curata, acesta fiind un indicator ca organismul tau cere ce are nevoie si nu are pofte nesanatoase.