Anamaria Vasile

Previziuni pentru perioada 29 noiembrie – 2 decembrie. Astrolog cunoscut: „Va trebui sa ne dea de gandit”

Astrologul Ioan Burculet a facut o serie de previziuni pentru ultimele zile din noiembrie si primele din decembrie.

Joi

„Joi, o zi in care va trebui sa avem in vedere dinamismul si energia. Faptul ca riscam sa ne epuizam resursele si potentialul in prima parte a zilei va trebui sa ne dea de gandit, astfel incat strategiile, planurile si activitatile sa contina organizarea bine pusa la punct! Din a doua parte a zilei va trebui sa ne ferim de critici la adresa celorlate persoane din jur pentru ca anumite glume, nuante si idei pot sa nu fie bine primite! Si starea de sanatate poate avea de suferit pentru ca vom fi mai expusi si vulnerabili. Tot ce are legatura cu sistemul nervos, racelile de sezon pentru ca Luna este slabita, ne pot provoca disfunctii si disconfort atat la nivel emotional dar si fizic. In relatia de cuplu trebuie sa cultivam armonia pentru a evita consumul energetic si discutiile care chiar nu isi au rostul. Tendinta de a exagera poate genera nemultimirea din partea ambilor parteneri. Daca ne echilibram catre seara si vom inlocui emotiile negative cu forma de gandire pozitiva, vor fi evitate insomniile”, a precizat pe blogul Constelatia Destinului Ioan Burculet.

Vineri

„Nici in ultima zi a lunii nu vom fi lipsiti de oscilatiile psiho-emotionale. Va trebui in acelasi timp sa ne gestionam energia pentru a nu ne risipi in planurile si obiectivele noastre inutil. O forma de exteriorizare emotionala care poate genera stari conflictuale la locul de munca, critica risca sa fie exagerata si provocarile sa nu le gestionam asa cum trebuie. In raporturile si relatiile interumane va trebui sa echilibram toate aspectele si forma comunicarii pentru o mai buna functionare, integrare si eficienta. Cu toate ca va fi o zi incarcata si vom fi predispusi la epuizare si consum emotional, putem sa ne reanvigoram conduita si eficientiza munca munca in sectorul profesional. Este indicat sa nu luam decizii sau sa semnam contracte de colaborare pe intreg parcursul zilei. Prezenta planetei Venus in constelatia Balanta va aduce echilibrul, comunicarea si constructivitatea insa va trebui sa ne motivam unul pe celalat in conditiile incare, din punct de vedere astrologic, unul dintre parteneri va fi afectat de probleme cu ceilalti membri ai familiei. Trebui sa avem in vedere un echilibru in alimentatie si ca spre seara vom resimti un usor disconfort.

Sambata

Pe 1 decembrie aspectele si configuratiile astrologice se vor mai linisti si vom avea suportul emotional din partea celorlalte persoane din jur pentru vom interactiona mult mai bine! Spontanietatea, originalitatea la final de saptamana isi va pune amprenta astfel incat si dinamismul zilei va fi unul bine aspectat. Ne putem propulsa ideile si proiectele in toate sectoarele de activitate si vom fi multumiti de atitudinea noastra. Din a doua parte a zilei sunt recomandate activitatile recreative dupa o saptamana incarcata si plina de oscilatii, asta datorita prezentei Lunii si nu numai, in configuratiile mai putin placute. Creativitatea va juca un rol important si fie ca mergem la cursuri sau sutinem in week end un examen, avem toate sansele sa ne focusam pe tinta si obiectivele noastre fara prea multe eforturi. Cateva reprosuri din partea copiilor catre noi adultii vor veni cu siguranta si asta ne arata ca va trebui sa ne implicam mai mult in activitatile acestora si formarea personalitatii pentru cei mici!

Duminica

Ultima zi din saptamana si prezenta Lunii in semnul zodiacal Balanta vor aduce toate formele de manifestare in echilibru, lipsesc polemicile si armonia va fi restabilita in interiorul nostru! Putem sa facem orice care are conotatie cu latura esteticului. Doamnele pot fi interesate de planificarea unor cumparaturi si sa se gandeasca ca a venit timpul sa isi imbunatateasca garderoba. In ceea ce ii priveste pe domni, jocurile in societate si faptul ca isi doresc sa petreaca timpul din a doua parte a zilei in compania prietenilor sau cunoscutilor in care socializarea sa fie la ea acasa, vor fi principalele elemente de constructivitate ale zilei de Duminica!

O redefinire a prioritatilor pentru saptamana care va urma si pregatirea la modul cel mai minutios pentru toate sectoarele si directiile de manifestare. Avem la indemana intuitia pe care va trebui sa o utilizam atunci cand vine vorba de interesele noastre proprii, pentru ca nu vom da gres!”, potrivit lui Ioan Burculet.