Anamaria Vasile

Acestea sunt cele mai fidele zodii. Iata care sunt nativii cu care faci casa buna

Dupa ce ti-ai facut un partener stabil, una din intrebarile care te preocupa este cat iti este de fidel. In cele ce urmeaza va prezentam un top al celor mai fidele zodii alcatuit de astrologii site-ului keen.com.

Taur

Taurii iubesc confortul si sunt foarte senzuali. Ei cauta stabilitatea si sunt foarte dependenti si loiali partenerului. Taurii isi fac planuri pe termen lung, gandesc mereu in avans si sunt gata oricand sa rezolve problemele care pot aparea in relatie.

Rac

Racul se concentreaza pe securitatea pe care o ofera o relatie. Ei sunt casnici, iubesc familia si sunt profund legati de ea. Racii sunt foarte dragastosi si au mare grija de persoanele pe care le iubesc.

Fecioarele

Chiar daca sunt mai tot timpul cu capul in nori, Fecioarele sunt cu picioarele pe pamant si se numara printre cele mai fidele zodii. Atunci cand intra intr-o relatie o fac tocmai pentru ca isi adora partenerii, asa ca nu ar fi niciodata in stare sa ii tradeze.

Sagetatorii

Sunt calzi si emotivi si isi iubesc partenerii sincer, asa ca nu i-ar trada niciodata. In plus, farmecul Sagetatorilor este atat de mare, incat nici partenerii lor nu ii tradeaza.

Capricornii

Sunt foarte incapatanati si, de multe ori, tocmai din aceasta cauza, stau in relatii in care nu se simt bine tocmai pentru ca nu indraznesc sa puna capat relatiei ori sa isi tradeze partenerul. Fidelitatea este, pentru Capricorni, ceva sfant.

Pestii

Chiar daca pot fi persoane complicate, Pestii sunt sinceri si spun adevarul direct in fata. Ei nu tradeaza din principiu, preferand sa analizeze riscurile si apoi sa ia o decizie inteleapta – daca vor continua sau nu relatia.