Anamaria Vasile

Diete ideale pentru zodii. Ce trebuie sa manance Berbecii

Fiecarei zodii i se potrivesc anumite alimente pentru o buna functionare a organismului, iar Berbecul nu face exceptie de la aceasta regula. Iata ce trebuie sa mananci daca esti nascut in aceasta zodie.

Ce ar trebui sa mancati: Lipsa de fosfat de potasiu poate cauza depresie. Alimentele bogate in acest mineral si, prin urmare, benefice sunt: rosii, fasole, orez brun, linte, nuci, masline, ceapa, salata, conopida, castraveti, spanac, broccoli, smochine, dovleac. O dieta sanatoasa ar trebui sa includa si laptele, care este bun pentru dinti si oase.

Ce sa nu mancati: Sarea si lichiorul sunt doi dusmani pe care cei din Berbec trebuie in special sa le evite. Prea multa sare afecteaza oasele si arterele, lichidul suprastimuleaza si reactioneaza negativ asupra rinichilor. Ar trebui sa bea multa apa si sa se odihneasca.

Berbecul este un semn de foc
Focul normeaza functia de combustie interna sau digestie – arderea sau absorbtia alimentelor. Focul purifica sistemul prin arderea toxinelor, a virusilor, a bacteriilor si a ciupercilor. Semnele de foc lupta usor cu boala, constitutia lor, in mod natural, tinde spre temperaturi ridicate. Semnele zodiacale de foc, atunci cand sunt dezechilibrate la exces sau suprastimulare, sunt predispuse la arsuri. Semnul de foc poate fi nerabdator si suparat, sau sa internalizeze aceste stari in hipertensiune arteriala, probleme cardiace, ulcere sau inflamatii. Semnul de foc este readus in echilibru de catre alimentele care sunt reci, umede si grele, sau alimente care se consuma greu.