Anamaria Vasile

Andreea Balan a ales un nume ciudat pentru fetita!

Andreea Balan a ales un nume dubios pentru fetita, asta dupa ce – o buna perioada de timp – vedeta nu reusise sa se hotarasca. Sarcina Andreei merge spre sapte luni, iar momentul nasterii se apropie cu pasi repezi, motiv pentru care familia incearca sa gaseasca cat mai repede cel mai potrivit nume pentru micuta care va veni pe lume.

Andreea Balan a fost prezenta in platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Ea a incercat, alaturi de moderatorii emisiunii, sa gaseasca numele perfect, printr-un joc de „citit pe buze”. Andreei i-au suras multe nume, insa cel la care s-a oprit cu un mare entuziasm a fost „Ima”. Propunerea a venit chiar din partea lui Dorian Popa, care auzise numele la o fetita. „Ima e frumos, Ima! E foarte frumos. Gata, asta ramane! Ima, gata, a ramas”, a marturisit Andreea Balan.

Dar ce surpriza! Atunci cand cauti in dictionar, afli cu stupoare ca Ima este un nume care are unele conotatii… urat mirositoare, existand un verb a carui explicatie este urmatoarea:

DEX – ”imá, im, vb. I (reg.) 1. A murdari, a manji cu noroi, cu balega. 2. (fig.) A intina cu vorba, cu injuraturi. 3. (refl.) A se murdari, a se manji, a se festeli.”

Insemnele de pe degetele lui George Burcea

Si daca foarte multe persoane o poarta fie ca accesoriu modern, fie ca model imprimat pe diverse articole vestimentare, fara a cunoaste, de fapt, adevaratul simbol al pentagramei… nu este si cazul lui George Burcea! Sotul Andreei Balan are un inel cu pentagrama, a carei semnificatie o cunoaste extrem de bine! In masonerie, pentagrama este corelata frecvent cu „steaua inflacarata”, conforma simbolului pitagorean si, cateodata, reflecta coborarea simbolica a divinitatii lui Hristos in lumea materiala.

Ei bine, un alt element masonic se regaseste pe unul dintre inelele purtate de George Burcea. Este vorba despre compasul masonic, unul din cele mai cunoscute simboluri de acest gen, care il reprezinta pe Dumnezeu drept arhitect al Universului. De asemenea reprezinta judecata si discernamantul.