Anamaria Vasile

„Te-am inselat pentru ca te-ai facut cat o vaca!” Transformarea femeii dupa ce sotul a parasit-o pentru o alta

Dupa cativa ani de casatorie, femeia a ramas insarcinata si iar greutatea ei a crescut si nu si-a mai revenit la dimensiunile initiale.

Lisseth a inceput sa acumuleze kilograme in timpul sarcinii si a continuat sa se ingrase dupa ce a nascut, schimband mai multe marimi de haine. Jose, sotul ei, a inceput sa isi bata joc de ea, spunandu-i ca e grasa iar asta i-a distrus femeii toata increderea in sine.

„Incercam sa imi arat afectiunea in pat, dar se intorcea pe partea cealalta si adormea. Plangeam de fiecare data”, a marturisit ea.

Fara atentia sotului ei, Lisseth s-a refugiat in mancare. „Mancarea era singurul lucru care imi oferea o clipa de fericire. Mancam cam 4000 de calorii pe zi”, a spus ea.

In acest timp se sotul ei a inceput sa se vada, pe ascuns, cu o alta femeie. Lisseth a aflat prin intamplare, cand i-a citit un mesaj, in telefon, de la o alta femeie. Confruntat, barbatul nici macar nu a incercat sa nege. „Mi-a spus ca era vina mea, pentru ca eram grasa. Mi-a zis ca am fost mereu urata. M-am simtit groaznic, dar asta m-a determinat sa ii nu il mai las sa ma raneasca”, a povestit ea.

Dupa ani de depresie, femeia a luat decizia sa isi schimbe radical viata. A divortat si a inceput sa tina regim si sa faca sport, desi doctorii ii spuneau ca nu va reusi sa slabeasca decat cu o operatie de micsorare a stomacului.

Fostul sot, care venea regulat sa isi vada fetita, a observat schimbarea si intr-o zi i-a spus ca arata sexy. „I-am inchis usa in nas, n-o sa-l mai primesc vreodata in viata mea”, a spus ea, satisfacuta. Iata cum arata acum: